Metallimusiikki.net

in mourning

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen in mourning liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin in mourning. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin in mourning liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

In Mourning: "The Weight of Oceans".

 • Julkaistiin sunnuntaina 11.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 910 kertaa
 • Bändit:

Vihertävä piirros merihirviöstä, joka utuisessa aallokossa lilluu häijysti.Julkaistaan 18.4.2012

Ruotsalainen metalliyhtye In Mourning (www.inmourning.net) laittoi Levykauppa Äxään ennakkotilattavaksi 18. huhtikuuta ilmestyvän "The Weight of Oceans" -albuminsa. Spinefarm Recordsin kautta julkaistava pitkäsoitto nauhoitettiin viime vuoden loppukesän jälkeen Abyssin ja Black Lounge -studion tiloissa yhdessä Jonas Kjellgrenin kanssa. Lopputuote on noin tunnin pituinen levy. Se on seuraaja vuoden 2010 "Monolith"-albumille. Yhtye on toiminut kohta 13 vuoden ajan ja nauhoittanut vuosien aikana useita demoja, joista alkupuolen kausi edusti goottityylistä tunnelmointia, ja tuoreempi puoli vuoden 2008 "Shrouded Divine" -debyyttialbumista lukien nykyisempää suuntausta.

Lue koko julkaisu…

In Mourning: "Monolith".

 • Julkaistiin tiistaina 12.01.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1284 kertaa
 • Bändit:

In Mourningin albumin "Monolith" etukannessa näkyy suuri pylväsmäinen monliitti, joka on valkoisen udun seassa siten, että sen päällä lukee mustalla värillä In Mourning -logo ja logon alla punaisella värillä äänitteen nimi. Kuvassa etualalla näkyy harvojaJulkaistaan 25.1.2010

Ruotsalaisyhtye In Mourning (www.inmourning.net) on vuonna 2000 toimintansa käynnistänyt melankolista metallia mättävä ryhmä. Sen tuorein julkaisu on Euroopassa 25. tammikuuta julkaistava "Monolith". Levy ilmestyy Pulverised Recordsin tuella myös muilla mailla ja halmeilla helmikuussa. Teos nauhoitettiin, miksattiin ja masteroitiin Scar Symmetryn kitaristinakin toimivan Jonas Kjellgrenin valvonnassa Black Lounge Studion tiloissa. Samaa studiota ovat aikaisemmin hyödyntäneet Carnal Forge, Steel Attack ja Scar Symmetry itse. "Monolith" sai kansitaiteen graafikko Travis Smithiltä. Albumin graafisen ilmeen myötä yhtye uudisti MySpace-sivunsa ja avasi nettisivuilleen uudesta albumista kertovan osion, jossa kiekon voi kuunnella alusta loppuun korkealaatuisena versiona.

Lue koko julkaisu…

In Mourning nauhoittanut rumpuraidat.

 • Julkaistiin keskiviikkona 26.08.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1014 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen melankolista metallimusiikkia luova In Mourning (www.inmourning.net) uutisoi eilen tiistaina vieneensä uuden albumin äänitystöistä ensimmäisen työvaiheen päätökseen. Uuden albumin rumpuraitojen purkittaminen on nyt pois päiväjärjestyksestä, sillä yhtyeen rumpali Christian "Crille" Netzell hoiti hommansa Black Lounge Studion tiloissa viikonloppuna vain yhden päivän aikana. Yhtyeen nettisivuilla on julkaistu videokuvaa sunnuntaisesta äänitysurakasta. Studiotyöskentelyä valvoo tuottaja Jonas Kjellgren. In Mourning arvelee, että jos työskentelytahti jatkuu samanlaisena, ennen kuluvan viikon päättymistä on myös ensimmäiset kitaraosuudet nauhoitettu. Nyt nauhoitettava opus tulee olemaan seuraaja debyyttialbumille "Shrouded Divine".

Lue koko julkaisu…

In Mourning Relapse Recordsille.

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 603 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalainen In Mourning (www.inmourning.net) on siirtynyt sopimuksen turvin Pulverised Recordsin hoiviin. Metallibändi solmi levytyssopimuksen, joka kattaa kahden albumin julkaisemisen Pulverisedin kautta. Yhtye työstää tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa, jolla ei ole vielä nimeä. Kappaleiden kirjoittamisen ja niiden hiomisen jälkeen levyä lähdetään nauhoittamaan elokuussa. Nauhoituspaikaksi valittiin tälläkin kertaa Black Lounge Studio ja tuottajaksi Jonas Kjellgren. Debyyttialbuminsa In Mourning kävi julkaisemassa vuonna 2008. Esikoisen nimi on "Shrouded Divine" ja musiikillisesti se voidaan luokitella sellaisen melodisen death metallin kastiin, jossa on proge-elementtejäkin. Näytebiisejä bändin tuotannosta löytyy yhtyeen MySpace-sivuilta.

Lue koko julkaisu…