Metallimusiikki.net

In Mourning Relapse Recordsille.

  • Julkaistiin keskiviikkona 06.05.2009.
  • Luettu 617 kertaa
  • Bändit:

Ruotsalainen In Mourning on siirtynyt sopimuksen turvin Pulverised Recordsin hoiviin. Metallibändi solmi levytyssopimuksen, joka kattaa kahden albumin julkaisemisen Pulverisedin kautta. Yhtye työstää tällä hetkellä uutta pitkäsoittoa, jolla ei ole vielä nimeä. Kappaleiden kirjoittamisen ja niiden hiomisen jälkeen levyä lähdetään nauhoittamaan elokuussa. Nauhoituspaikaksi valittiin tälläkin kertaa Black Lounge Studio ja tuottajaksi Jonas Kjellgren. Debyyttialbuminsa In Mourning kävi julkaisemassa vuonna 2008. Esikoisen nimi on “Shrouded Divine” ja musiikillisesti se voidaan luokitella sellaisen melodisen death metallin kastiin, jossa on proge-elementtejäkin. Näytebiisejä bändin tuotannosta löytyy yhtyeen MySpace-sivuilta.

Pulverised Recordsin nokkamies Roy kertoo mieltyneensä In Mourningin tuotantoon jo kuultuaan yhtyeen ensimmäisen albumin biisejä. Hän tunnustaa halunneensa kiinnittää bändin kaartiinsa jo kuukausia sitten, mutta tilaisuus tarjota levytyssopimusta tarjoutui vasta äskettäin bändin ilmoitettua seuraavan albumin luomistyön käynnistymisestä. Roy odottaa kovasti pääsevänsä kuulemaan uusinta In Mourning -tuotantoa.

Myös bändi on erittäin tyytyväinen kehkeytyneeseen tilanteeseen. Pulverised Recordsin kanssa tehtävä yhteistyö on hyvä askel eteenpäin ja se toivottavasti mahdollistaa In Mourningin musiikin päätyvän aikaisempaa laajemman kuuntelijakunnan korville. Yhtye on iloinen Pulverisedin bändille antamasta tilaisuudesta näyttää sen todelliset kynnet. Nyt ruotsalaiset työskentelevät ahkerasti albumin kappaleiden valmistamisen merkeissä. Elokuun 22. päivä käynnistyvien nauhoitustöiden tuottajaksi valittiin Kjellgren, joka on tuttu mies hänen kytköksistään niin Scar Symmetryyn kuin Carnal Forgeenkin.

Yhtye perui hiljattain aikaisemmin varmistamansa keikan Wienissä ja Prahassa. Näillä näkymin bändi esiintyy seuraavan kerran Ruotsissa 22. toukokuuta Balstafestivalenin lavalla Eskilstunassa. Viime viikolla tehdyn ilmoituksen mukaan bändi joutui perumaan kummatkin keikkansa ulkomailla pääasiassa sen takia, että keikkapussi sanoi itsensä irti. Kulkupeliin pitää tilata uusia osia, joiden toimittaminen vie aikaa, eikä bändi usko saavansa korjaustöitä ajoissa valmiiksi. Sen takia pari seuraavaa keikkaa päädyttiin perumaan kokonaan.

In Mourning on:

  • Crille (rummut)
  • Björn (kitara)
  • Tobias (kitara ja laulu)
  • Tim (kitara)
  • Pierre (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.