Metallimusiikki.net

Katatonia: "Live Consternation".

 • Julkaistiin keskiviikkona 14.03.2007.
 • Luettu 1184 kertaa
 • Bändit:

Ruotsalaisen Katatonia -yhtyeen live-esiintyminen viime vuoden puolella Summer Breeze -festareilla Saksassa päätyy live-albumille. Albumi painetaan DVD-formaatissa ja se sisältää materiaalia kahden levyn verran. Live-julkaisun nimeksi bändi antoi “Live Consternation”. Kiekko julkaistaan toukokuun 28. päivä.

Levyn “super jewelcase” -versio sisältää saman materiaalin sekä CD:llä että DVD:llä. Julkaisun grafiikasta vastaa tälläkin kertaa Travis Smith, joka on tehnyt töitä runsaasti Katatonialle. Visuaalinen ilme live-julkaisulla noudattaa jossain määrin samaa linjaa kuin “The Great Cold Distance” -albumilla.

“Live Consternation” -julkaisun kappaleet:

 1. Leaders
 2. Wealth
 3. Soil’s Song
 4. Had to (Leave)
 5. Cold Ways
 6. Right into the Bliss
 7. Ghost of the Sun
 8. Criminals
 9. Deliberation
 10. July
 11. Evidence

Katatonia-bändin logo valkoisella mustaa taustaa vasten. Logon kirjaimet kirjoitettu "kuluneella" fontilla. Logon ympärillä ohut valkoinen viiva, suorakulmion muotoinen.

Peaceville on hiljattain siirtänyt “July”–singlen julkaisua. Levy ilmestyy vasta huhtikuun 9. päivä, mutta sen ennakkotilauksia otetaan jo vastaan Snapper Musicin suunnalla. Kiekko julkaistiin digitaalisessa muodossa helmikuun 26. päivä. Sen voi ladata iTunes-, Napster-, Sonicstage ja Emusic-palveluista. Single sisältää nimikkobiisin lisäksi aikaisemmin julkaisemattoman, upouuden, kappaleen, jonka nimi on “Unfurl”. Singlelle on laitettu myös “Soil’s Song”, jonka kirjoitti Krister Linder. Myös musiikkivideo kappaleesta “July” kuuluu levyn sisälmyksiin.

Katatonia on:

 • Jonas Renkse (laulu)
 • Anders Nyström (kitara)
 • Fred Norrman (kitara)
 • Mattias Norrman (basso)
 • Daniel Liljekvist (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.