Metallimusiikki.net

KEN Mode: "Venerable".

 • Julkaistiin maanantaina 17.01.2011.
 • Luettu 873 kertaa
 • Bändit:

Ken Moden "Venerable"-albumin etukannessa näkyy omituisesti muodostunut pääkallo, joka on vaaleaksi kaluttu ja sen ohimoaluella kasvaa perhosen siipiä. Kuvan alaosassa yhtyeen logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 15.3.2011

Kanadalainen KEN Mode , joka edustaa rokin, hardcoren ja metallin sekoitusta, aikoo tuoda Profound Lore Records -levymerkin kautta esiin uuden “Venerable”-nimisen albuminsa. Albumi ilmestyy ensimmäiseksi Pohjois-Amerikan markkinoilla 15. maaliskuuta. Teos nauhoitettiin viime vuonna loppukesän aikana. Äänityspaikkana toimi Yhdysvaltojen Salemissa sijaitseva studio ja tuottajan virkaa toimitti Kurt Ballou. Se on KEN Moden järjestyksessä neljäs pitkäsoitto. Kiekolla kuullaan yhteensä 10 biisiä. Ohessa näkyvän kansitaiteen toteutti Julie Ann Mann. Kiekon mukaan laitettavan kansilehtisen taittoi Josh Graham.

KEN Mode tarjoaa “Venerable”-albumillaan omien sanojensa mukaan raakaa energistä meininkiä ja melodisia hetkiä. Hardcore-genren standardeja nostattaviksi biiseiksi listataan kappaleet “Batholith” ja “Book of Muscle”. Näitä uusimpia biisejä bändi aikoo soitella kiertueella, joka ulottuu ainakin Yhdysvaltoihin, jossa bändiä ei olla nähty kuuteen vuoteen.

“Venerable”-albumin kappaleet:

 1. The Book Of Muscle
 2. Obeying The Iron Will
 3. Batholith
 4. The Irate Lumberjack
 5. A Wicked Pike
 6. Flight Of The Echo Hawk
 7. Never Was
 8. The Ugliest Happy You’ve Ever Seen
 9. Terrify The Animals
 10. Mako Shark

KEN Mode on:

 • Jesse Matthewson (laulu ja kitara)
 • Chad Tremblay (basso)
 • Shane Matthewson (rummut)

KEN Mode on toiminut vuodesta 1999 lähtien. Bändin nimen ensimmäinen sana on lyhenne sanoista Kill Everybody Now.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.