Metallimusiikki.net

ken mode

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ken mode liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ken mode. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ken mode liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

KEN Mode: "Venerable".

  • Julkaistiin maanantaina 17.01.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 909 kertaa
  • Bändit:

Ken Moden "Venerable"-albumin etukannessa näkyy omituisesti muodostunut pääkallo, joka on vaaleaksi kaluttu ja sen ohimoaluella kasvaa perhosen siipiä. Kuvan alaosassa yhtyeen logo ja sen alla albumin nimi.Julkaistaan 15.3.2011

Kanadalainen KEN Mode (www.ken-mode.com), joka edustaa rokin, hardcoren ja metallin sekoitusta, aikoo tuoda Profound Lore Records -levymerkin kautta esiin uuden "Venerable"-nimisen albuminsa. Albumi ilmestyy ensimmäiseksi Pohjois-Amerikan markkinoilla 15. maaliskuuta. Teos nauhoitettiin viime vuonna loppukesän aikana. Äänityspaikkana toimi Yhdysvaltojen Salemissa sijaitseva studio ja tuottajan virkaa toimitti Kurt Ballou. Se on KEN Moden järjestyksessä neljäs pitkäsoitto. Kiekolla kuullaan yhteensä 10 biisiä. Ohessa näkyvän kansitaiteen toteutti Julie Ann Mann. Kiekon mukaan laitettavan kansilehtisen taittoi Josh Graham.

Lue koko julkaisu…