Metallimusiikki.net

Kruger: "Redemption through Looseness".

 • Julkaistiin lauantaina 10.02.2007.
 • Luettu 749 kertaa
 • Bändit:

Kruger-bändin jäsenet mustavalkoisessa kuvassa. Kolme miehistä istuu portailla ja kaksi miestä seisoo heidän takanaan.Sveitsiläinen metallibändi Kruger aikoo julkaista uuden albuminsa, jonka nimi on “Redemption through Looseness”, huhtikuun 10. päivä Euroopassa ja toukokuun 8. päivä Pohjois-Amerikassa. Uusi kiekko sisältää yhdeksän uutta synkkää ja tummasävyistä biisiä, joiden bändi kertoo olevan ylitsevuotavan voimakkaita. Biiseissä bändi kertoo olevan aistittavissa vaikutteita sellaisista bändeistä kuin Breach, Entombed, Tool ja Neurosis.

“Redemption through Looseness” -albumin kappaleet:

 1. Ammunition Matters
 2. Queen of the Meadow
 3. The Graveyard Party
 4. Hummers vs Pedestrians
 5. Holy Fire
 6. Army of Lovers
 7. War & Wine
 8. The Cowboy Song
 9. Crusaders

Kruger on:

 • Reno (laulu)
 • Margo (kitara)
 • Jak (kitara)
 • Blaise (basso)
 • Raph (rummut)

Kruger-bändi perustettiin vuonna 2001. Yhtyeen debyyttialbumi julkaistiin vuotta myöhemmin, eli v. 2002. Heti bändin perustamisen jälkeen miehet halusivat lähteä esiintymään livenä. Vuosina 2002 ja 2003 Kruger soittikin runsaasti mm. sellaisten yhtyeiden parissa kuin Sleeppers, Isis ja Gojira. Sen jälkeen bändin basisti lähti voidakseen keskittyä Sludge- ja Samael-bändeihinsä. Uudeksi basistiksi hankittiin Blaise. Nyt Kruger pääsi aloittamaan toisen albuminsa työstämistä.

Yhtye äänitti kotistudiossa “Cattle Truck” -nimisen kiekon vuoden 2004 keväällä. Se miksattiin Fredrik Nordströmin toimesta ja sitten masteroitiin Peter In de Betuon avustuksella. Nordström on tehnyt töitä Soilworkille, Opethille ja At the Gates -bändille. Betoulla on taas kokemusta Dimmu Borgirin, Entombedin ja Ninen kanssa työskentelystä.

Kiekko julkaistiin vuoden 2004 lopussa. Se sai lämpimän vastaanoton useissa metallimusiikkia käsittelevissä lehdissä ja verkkojulkaisuissa.

Tehtyään muutaman keikan vuoden 2005 aikana Cult Of Lunan, Dillinger Escape Planin ja Unsanen kanssa, bändi kävi tekemässä esiintymisen Fury Fest Festival -tapahtumassa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.