Metallimusiikki.net

kruger

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kruger liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kruger. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kruger liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Kruger: Queen Of The Meadow.

  • Julkaistiin perjantaina 01.06.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 998 kertaa
  • Bändit:

Mustavalkoinen potretti Kruger-yhtyeen viidestä jäsenestä, joiden kasvot ja osa käsistä näkyy mustuuden keskeltä. Kuva on keskeltä harmahtava ja hieman valoisa, muualta pikimusta.Melodista ja synkkää

Sveitsiläinen metallibändi Kruger (www.kruger.ch) ilahduttaa fanejaan "Queen Of The Meadow" -videollaan, joka on bändin uudelta "Redemption through Looseness" -albumilta. Kiekko ilmestyi huhtikuun 10. päivä täällä Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa toukokuun alussa. Kiekko äänitettiin Bellefontaine Studion tiloissa yhdessä Julien Fehlmannin kanssa. Kiekon miksasi Kurt Balloy viime vuoden joulukuussa Godcity Studiossa. Levyn tuottajana toimi Krugerin lisäksi J. Kovaks.

Musiikkivideolla on mainitsemisen arvoista etenkin loppua kohden kiihtyvä kitarointi ja vokalistin jumalaton kuolonkorina, jotka uppoavat sulavasti kuuntelijan korvien kautta selkäytimeen asti.

Lue koko julkaisu…

Kruger: "Redemption through Looseness".

  • Julkaistiin lauantaina 10.02.2007.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 761 kertaa
  • Bändit:

Kruger-bändin jäsenet mustavalkoisessa kuvassa. Kolme miehistä istuu portailla ja kaksi miestä seisoo heidän takanaan.Sveitsiläinen metallibändi Kruger (www.kruger.ch) aikoo julkaista uuden albuminsa, jonka nimi on "Redemption through Looseness", huhtikuun 10. päivä Euroopassa ja toukokuun 8. päivä Pohjois-Amerikassa. Uusi kiekko sisältää yhdeksän uutta synkkää ja tummasävyistä biisiä, joiden bändi kertoo olevan ylitsevuotavan voimakkaita. Biiseissä bändi kertoo olevan aistittavissa vaikutteita sellaisista bändeistä kuin Breach, Entombed, Tool ja Neurosis.

Lue koko julkaisu…