Metallimusiikki.net

Kuritushuone tarjoaa kolme rautaista aktia 3. joulukuuta.

Lokakuun lopulla muutaman vuoden tauon jälkeen Helsingin PRLK Clubilla järjestetyn Kuritushuone-tapahtuman lupailtiin jatkavan viimeistään ensi vuonna. Loistavan vastaanoton saatuaan kekkerit päätettiin pitää toistamiseen vielä kuluvan vuoden puolella. Ajankohta on lauantaina 3. joulukuuta. Lisää Kuritushuoneita tulee vuoden 2012 puolella.

Illan avauksen suorittaja on tällä kertaa timantinkova, vastikään tuoreen "Bloodtorn"-levyn julkaissut pääkaupungin Fleshred. Bändiä on jossain yhteyksissä tituleerattu superkokoonpanoksi, ja musisoihan Fleshredissä jäseniä Gloomy Grimistä, Soulgrindista, The Scourgerista, Ghoul Patrolista ja The Nibiruanista. Levyä on kehuttu useassa mediassa, muun muassa vielä julkaisemattomassa joulukuun Miasmassa se sai pisteet 10/10. Yhtyeen death metal potkii nivusiin armoa antamatta ja hyvin aggressiivisesti. Kuritushuoneelle kannattaa siis saapua hyvissä ajoin!

Pian kymmenvuotias helsinkiläinen Hatetrend on illan toinen esiintyjä. Urallaan useamman demon ja "Violated"–pitkäsoiton ulostanut rykmentti soittaa monipuolista death- ja thrash metalia. Bändin soitosta voi löytää modernimman koulukunnan kaikuja, mutta myös vanhempaa asennemetalliin kallistuvaa suuntaa. Positiivisia arvosanoja kahminut "Violated"-debyytti julkaistiin kuluvan vuoden helmikuussa.

Tällä kertaa tuontibändinä ja illan päättävänä aktina toimii oululainen vuonna 2004 startannut Antipope, jolle esiintyminen on virallinen kakkoslevyn julkaisukeikka. "House of Harlot" –levy julkaistaan 30. marraskuuta. Bändin juuret ovat melodisessa black- ja death metalissa, josta se on ulottanut lonkeronsa moneen mielenkiintoiseen suuntaan. Tätä nykyä Antipope ei vierasta rajojen rikkomista, vaan ryhmä ottaa rohkeasti mukaan groovea, rokkaavuutta, progressiivisuutta ja heavy-melodioita, unohtamatta kuitenkaan raakaa ilmaisua. Antipope nähdään nyt toista kertaa Helsingissä.

Vaikka kyseessä ei ole teemailta, kaikki illan esiintyjät ovat levyttäneet Violent Journey Records -levy-yhtiölle. Yhtiön pomo viettää syntymäpäiviään Kuritushuoneen kanssa samaan aikaan, joten ei muuta kuin sen kunniaksi paikalle, jos ei muuta syytä keksi.

Kuritushuoneen aikataulu:

  • Ovet auki 21:00
  • 22:00: Fleshred
  • 23:00: Hatetrend
  • 24:00 Antipope

Liput maksavat 6€ ja narikkamaksun. Tapahtumapaikkana toimiva PRKL Club sijaitsee Helsingissä, osoitteessa Kaisaniemenkatu 4. Lisätietoja klubista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.prklclub.fi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.