Metallimusiikki.net

antipope

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen antipope liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin antipope. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin antipope liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Antipope lopettaa toimintansa

 • Julkaistiin torstaina 16.05.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1132 kertaa
 • Bändit:

"3 Eyes of Time" -albumin etukannessa värikäs ja symmetrinen jatkumo, joka kellertävä ja ruskeasävyinen.Julkaistiin 10.5.2013

Oululainen metallimusiikkiin erikoistunut laulu- ja soitinyhtye Antipope lopettaa toimintansa. Toukokuun 2013 alussa ilmestynyt albumi "3 Eyes of Time" päättää kolmen levyn mittaisen projektin. Bändi ilmoittaakin toiminnan lopettamisen syyksi taiteellisen päämäärän saavuttamisen. Tästä ei voisi mennä kuin huonompaan suuntaan, kommentoi bändin basisti ja laulaja Mikko Myllykangas. Antipopen tuotantoa saatavilla niin kauan kuin tavaraa riittää esimerkiksi Levykauppa Äxästä. Antipopen viimeiseksi jäänyt albumi ilmestyi Violent Journey Recordsin kautta aikaisemmin toukokuussa.

Lue koko julkaisu…

Antipope julkaisee uuden albuminsa tiedot

 • Julkaistiin keskiviikkona 06.02.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 800 kertaa
 • Bändit:

Synkkä kuva Antipope-bändin miehistä mustaa taustaa vasten. Kustakin muusikosta näkyy lähinnä vain kasvot.Kuvassa Antipope

Oululainen raskasta musiikkia soittava Antipope (www.antipope.info) julkaisee "3 Eyes of Time" -nimeä kantavan uuden levytyksen. Albumi julkaistaan Violent Journey Recordsin kautta toukokuussa 2013. Yhtyeen basisti–laulaja ja pääasiallinen säveltäjä/sanoittaja Mikko Myllykangas tavoitettiin kommentoimaan tulevaa albumia:

‘’3 Eyes of Time’ on luonteva seuraaja edelliselle ‘House of Harlot’ -levylle. Otimme sen mikä edellisellä levyllä onnistui ja teimme sen vielä paremmin. Mukana on iso nippu uusia temppuja, ja kokonaisuus on tiukka kolmen vartin paketti. Tämä levy on myös selkeä irtiotto meidän alkuvuosien black metal -vaikutteisesta materiaalista. Voikin hyvin todeta, että tämä levy edustaa tähän mennessä pisintä askelta, jonka tämä bändi on ottanut.

Lue koko julkaisu…

Kuritushuone tarjoaa kolme rautaista aktia 3. joulukuuta.

Lokakuun lopulla muutaman vuoden tauon jälkeen Helsingin PRLK Clubilla järjestetyn Kuritushuone-tapahtuman lupailtiin jatkavan viimeistään ensi vuonna. Loistavan vastaanoton saatuaan kekkerit päätettiin pitää toistamiseen vielä kuluvan vuoden puolella. Ajankohta on lauantaina 3. joulukuuta. Lisää Kuritushuoneita tulee vuoden 2012 puolella.

Illan avauksen suorittaja on tällä kertaa timantinkova, vastikään tuoreen "Bloodtorn"-levyn julkaissut pääkaupungin Fleshred. Bändiä on jossain yhteyksissä tituleerattu superkokoonpanoksi, ja musisoihan Fleshredissä jäseniä Gloomy Grimistä, Soulgrindista, The Scourgerista, Ghoul Patrolista ja The Nibiruanista. Levyä on kehuttu useassa mediassa, muun muassa vielä julkaisemattomassa joulukuun Miasmassa se sai pisteet 10/10. Yhtyeen death metal potkii nivusiin armoa antamatta ja hyvin aggressiivisesti. Kuritushuoneelle kannattaa siis saapua hyvissä ajoin!

Lue koko julkaisu…

Antipopen uusi albumi "House of Harlot" marraskuussa.

 • Julkaistiin torstaina 20.10.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 855 kertaa
 • Bändit:

Punasävyinen piirros ihmishahmosta, jonka yllä lukee mustalla värillä Antipope.Julkaistaan 30.11.2011

Vuonna 2010 hyytävää autiutta huokuvalla "Desert"-albumilla debytoinut Antipope palaa kehiin lihallista hohtoa pursuavalla levytyksellä. Antipope julkaisee toisen täyspitkän albuminsa, nimeltään "House of Harlot", Violent Journey Recordsin kautta. Uudella levyllä Antipope vie genremääritelmiä kaihtavan black-, heavy-, doom- ja goottimetallista vaikutteita ammentavan musiikkinsa entistä groovaavampaan suuntaan. Albumilla energiaa pursuava extreme-metal ja herkän synkeät balladit muodostavat syntisen liittoon. Levyn julkaisupäivämäärä on 30.11.2011. Lisätietoja albumista löytyy yhtyeen nettisivuilta osoitteesta www.antipope.info ja Violent Journey Recordsin kotisivuilta.

Lue koko julkaisu…