Metallimusiikki.net

KYPCK etsii levy-yhtiötä.

  • Julkaistiin tiistaina 06.07.2010.
  • Luettu 1254 kertaa
  • Bändit:

Venäjäksi laulettu doom metallia tekevä KYPCK uutisoi aikaisemmin tänään päättäneen, ettei yhteistyö aikaisemmin bändiä edustaneen levy-yhtiön kanssa suju. Yhtye on katkaissut siteensä levymerkkiin ja etsii nyt uutta yhteistyökumppania, joka kykenee hoitamaan odotetun uuden albumin ihmisten ilmoille. Bändin järjestyksessä toinen studiolevy on ollut valmiina jo puolen vuoden ajan, mutta sitä ei ole saatu kauppoihin asti johtuen entisen levy-yhtiön vastustelun vuoksi. Uuden levyn nauhoitusvaihe starttasi marraskuussa 2009. Yhtye ei aio soittaa live-esiintymisiä ennen kuin uusi kiekko on ulkona. Yhtyeen edelliset keikat koettiin viime vuoden alussa.

Promokuva doom metal -bändi KYPCK:in kokoonpanosta, johon kuuluvat jäsenet ovat miehiä ja pukeutuneet harmaista ja mustista kankaista valmistettuihin vaatteisiin. Miehet ovat kerääntyneet maassa makaavan henkilön ympärille.
Kuvassa KYPCK. Kuvan otti Vesa Ranta.

Vuonna 2007 nauhoitetun ja sitä seuranneena vuonna julkaistun “Cherno”-debyyttialbumin julkaisi UHO Production ja Century Media Records. Albumi sisältää 10 biisiä, jotka on laulettu venäjäksi. Teoksen mukana tulevan kansilehtisen sisällä on biisien sanoitukset venäjäksi ja englanniksi. Albumilta lohkaistiin Suomessa digitaalinen single kappaleesta “1917”. Samaan biisiin kuvattiin musiikkivideo. Sen voi katsoa suoraan täältä.

KYPCK on:

  • E. Seppänen (laulu)
  • S.S. Lopakka (kitarat)
  • J.T. Ylä-Rautio (basso)
  • K.H.M. Hiilesmaa (rummut)

Bändin nimeksi valittu KYPCK kirjoitetaan länsimaisesti Kursk, kuten se myös lausutaan niin. Kursk on venäläinen kaupunki. Sen seudulla käytiin 2. maailmansodan aikaan ihmiskunnan historian suurimittaisin panssaritaistelu. Vuonna 1994 rakennettiin Venäjällä ydinsukellusvene K-141 Kursk, joka upposi 118 miehistön jäsentä mukanaan vuonna 2000.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.