Metallimusiikki.net

kypck

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen kypck liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin kypck. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin kypck liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

KYPCK Nummirockissa 24.6.2011!

 • Julkaistiin perjantaina 08.07.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2662 kertaa
 • Bändit:

Venäjäksi laulava suomalainen doommetalliyhtye KYPCK heitti hienon keikan Nummirockin päälavalla perjantaina ja sain kunnian heti keikan jälkeen jututtaa yhtyettä backstagella. Kysyessäni yhtyeeltä miten keikka sujui, vokalisti E. Seppänen summasi: Tällä hetkellä on kyllä ihan valehtelematta sellainen fiilis, että paras keikka Suomessa mitä ollaan tähän mennessä vedetty niin yleisön puolesta kuin muutenkin. En tiedä miksi, mutta tuntui vaan, että tänään kaikki pelasi. Tämän 2500 sanan mittaisen jättihaastattelun lopusta löytyy valokuvia KYPCK-koplasta keikkalavalla. Metallimusiikki.net julkaisi aikaisemmin tällä viikolla kuvasetillä varustetun yhteenvedon Nummirockista.

Lue koko julkaisu…

KYPCK: Alley Stalina.

 • Julkaistiin lauantaina 26.02.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1700 kertaa
 • Bändit:

KYPCK-bändin logo punaisen tähden alla kuvan oikeassa yläkulmassa. KUvassa näkyy maalaus tai valokuva jonkinlaisesat ruskeasta luolastosta, joka on ruskea vasemmalta osalta ja musta oikeasta laidasta.Julkaistiin 9.2.2011

Doom metallia tekevä KYPCK (www.kypck-doom.com) laittoi eilen perjantaina nettiin katseltavaksi tämän 5,5 minuutin pituisen "Alley Stalina" -musiikkivideon. Videon taustalla kuultava raita sisältyy "Nizhe"-studioalbumin soittolistalle. Pitkäsoitto julkaistiin aikaisemmin helmikuussa. Musiikkivideoksi kuvattu kappale valittiin Venäjän suurimman rock-musiikkia lähettävän radioaseman soittolistalle. KYPCK uutisoi tästä saavutuksesta lisää toteamalla, että Nashe soittaa vain venäläistä musiikkia, joten saavutus on siksikin merkittävä. "Nizhe" nousi Suomen virallisella albumilistalla 16. sijalle aikaisemmin tällä viikolla. Lisäksi Rumba-lehden myyntimäärämittarilla KYPCK-ryhmän on toiseksi myydyin levy.

Lue koko julkaisu…

KYPCK: "НИЖЕ".

 • Julkaistiin torstaina 02.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1176 kertaa
 • Bändit:

Venäjänkielistä doom metallia luova KYPCK (www.kypck-doom.com) kertoo hyvistä uuteen albumiin liittyvistä uutisista: bändin järjestyksessä toinen studiosoitto tullaan julkaisemaan helmikuussa 2011. Albumi kantaa kyrillisin kirjaimin rustattua nimeä "НИЖЕ". Nimen englanninkielinen vastine on "Lower". Albumilla kuullaan yhteensä tunnin edestä metallimättöä yhteensä 10 biisin muodossa. Kaikki kappaleet on kirjoitettu kyrillisin kirjaimin. Ohessa esitetään biisien nimien englanninkieliset vastineet. Helmikuun 9. päivä ilmestyvä "НИЖЕ" on metallibändin järjestyksessä toinen albumi. Se on seuraaja maaliskuussa 2008 julkaistulle "Cherno"–albumille. Edellisen albumin booklet sisältää biisien sanoitukset sekä venäjän- että englanninkielisinä.

Lue koko julkaisu…

KYPCK etsii levy-yhtiötä.

 • Julkaistiin tiistaina 06.07.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1271 kertaa
 • Bändit:

Venäjäksi laulettu doom metallia tekevä KYPCK (www.kypck-doom.com) uutisoi aikaisemmin tänään päättäneen, ettei yhteistyö aikaisemmin bändiä edustaneen levy-yhtiön kanssa suju. Yhtye on katkaissut siteensä levymerkkiin ja etsii nyt uutta yhteistyökumppania, joka kykenee hoitamaan odotetun uuden albumin ihmisten ilmoille. Bändin järjestyksessä toinen studiolevy on ollut valmiina jo puolen vuoden ajan, mutta sitä ei ole saatu kauppoihin asti johtuen entisen levy-yhtiön vastustelun vuoksi. Uuden levyn nauhoitusvaihe starttasi marraskuussa 2009. Yhtye ei aio soittaa live-esiintymisiä ennen kuin uusi kiekko on ulkona. Yhtyeen edelliset keikat koettiin viime vuoden alussa.

Lue koko julkaisu…

KYPCK julkaisee levyn syksyllä.

 • Julkaistiin tiistaina 22.06.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1019 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva vastavaloa vasten seisovista ja istuvista miehistä, jotka pitävät rynnäkkökiväärejä lattialla käsiensä avulla pystyssä. Kuvassa neljä ihmistä.Kuva: Vesa Ranta

Venäjäksi laulettua tuomiopäivämetallia tekevä KYPCK (www.kypck-doom.com) kertoi eilen maanantaina, ettei uusi albumi ole saapunut fanikunnan kynsiin huolimatta siitä, että se on ollut valmiina jo viiden kuukauden ajan. Yhtyeen ja levy-yhtiön välinen yhteistyö on takunnut ja sopimuskuviot ovat edelleen varmistamatta. Bändi nauhoitti pitkäsoittonsa siinä uskossa, että albumi kyetään tuomaan ihmisten ilmoille ongelmitta. KYPCK toivoo saavansa albuminsa ulos syksyllä. Ennen kiekon ilmestymistä bändiä ei tulla näkemään keikkalavoilla. Bändistä kuului uutta edellisen kerran marraskuussa, jolloin KYPCK tiedotti olevansa juuri studiossa nauhoittelemassa uransa järjestyksessä toista pitkäsoittoa.

Lue koko julkaisu…

KYPCK nauhoittaa uutta albumia.

 • Julkaistiin maanantaina 30.11.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1377 kertaa
 • Bändit:

Entisen Sentencedin kitaristi Sami Lopakan uusi yhtye KYPCK (www.kypck-doom.com), jonka nimi lausutaan ääneen kuin sana "Kursk", ilmoittaa lapioivansa läjään seuraajaa debyyttialbumille "Cherno" jostakin vielä nimettömästä pitkäsoitosta. Eilen yhtye ilmoitti siirtyneensä studioon hoitamaan kappaleiden nauhoittamisurakan. Edellisen kerran bändistä kuului kesäkuussa, jolloin KYPCK julkaisi nettisivuillaan punikkipropagandagrafiikkaa. Ryhmältä ilmestiyi myös graafisen aineiston kanssa käsikynkkää käyvä musiikkivideo kappaleeseen "Stalingrad". Tämä biisi sisältyy metallibändin maaliskuussa 2008 julkaistulle esikoisalbumille. KYPCKin ensimmäinen kiekko julkaistiin Suomessa 12.3.2008 kotimaisen UHO Productionin voimin. Saman vuoden toukokuussa albumi lisensoitiin Century Media Recordsille, joka julkaisi sen muualla maailmassa.

Lue koko julkaisu…

KYPCK: Stalingrad.

 • Julkaistiin torstaina 28.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1956 kertaa
 • Bändit:

KYPCKin miehistöön kuuluvat neljä vakavaa heppua seisovat rivissä ulkosalla jonkinalisen tummaseinäisen rakennuksen vierustalla. Kuvan hepuilla värittömät tummanharmaat vaatteet yllään.Kuva: Vesa Ranta

Doom metallia venäjäksi laulava suomalaisbändi KYPCK (www.kypck-doom.com) julkaisi eilen keskiviikkona uuden musiikkivideon debyyttialbumiltaan "Cherno" kuultavasta kappaleesta "Stalingrad". Videoleike on kestoltaan 5½ minuuttia. Biisi lienee ainakin kaksi vuotta vanha, sillä yhtyeen esikoisalbumi valmistui vuonna 2007 ja se julkaistiin suurelle yleisölle kotimaisen Uho Productionin kautta edellisen vuoden maaliskuussa. Suomessa levy rynni oitis ilmestymisensä jälkeen maan virallisella albumilistalla sijalle n:o 11. Levyn saamaan suosioon vaikuttani myönteisellä tavalla se seikka, että yhtyeen johtohahmona on kitaristi Sami Lopakka, joka on tunnettu henkilö kuopatun Sentenced-bändin riveistä.

Lue koko julkaisu…

KYPCK: 1917.

 • Julkaistiin maanantaina 17.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1459 kertaa
 • Bändit:

KYPCK-bändin jäsenet seisovat rönsistyvän rakennuksen vierustalla maassa makaavan miehen ympärillä. He ovat aseistettuja, osalla pistoolia, toisella konekivääriä... Pukeutuneet tummiin ilottomiin vaatteisiin.Kuva: Vesa Ranta

Venäjäksi laulava KYPCK (www.kypck-doom.com) julkaisi netissä esikoismusiikkivideonsa kappaleesta "1917" 11. päivä kuluvaa kuukautta. Biisi kuullaan luonnollisesti myös yhtyeen debyyttialbumilla, mikä julkaistiin täällä Suomessa päivää myöhemmin kuin musiikkivideo. Levyn nimi on "Cherno" ja sen voi ostaa esimerkiksi Northern Triben tai Levykauppa Äxän hyllystä. Albumista KYPCK julkaisi kaksi versiota: jewelboxin ja digipakin. Levyn bookletissa on biisien sanoitukset venäjäksi kyrillisin kirjaimin, sekä englanniksi käännettyinä.

"1917" on KYPCK-yhtyeen (nimi lausutaan "Kursk") ensimmäinen single. Se on neljän ja puolen minuutin pituinen surumielinen tarina, joka päättyy kaikille osapuolille varsin kurjasti.

Lue koko julkaisu…

KYPCK: "Cherno".

 • Julkaistiin perjantaina 25.01.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2415 kertaa
 • Bändit: ,

Harmaasävyinen valokuva KYPCK-bändin kokoonpanosta ,johon kuuluu neljä miestä, joista osalla pitkät hiukset ja parrakkaat suut. Toinen vasemmalta tähtää pistoolilla suoraan kohti. Jokaisella tyynet ilmeet. Osa heistä pukeutunut kuin toisen maailmansodan aKuva: Vesa Ranta

Suomalainen KYPCK (www.kypck-doom.com), joka soittaa hidastempoista doom metallia ja laulaa sen venäjäksi, ja joka perustettiin hiljattain edesmenneen Sentenced-yhtyeen kitaristi S.S. Lopakan sekä tuottaja-muusikko Hiili Hiilesmaan kanssa, tulee julkaisemaan esikoisalbuminsa maaliskuun toisella viikolla.

KYPCK on täysin toimintakykyinen iskuryhmä. Se aikoo näyttää taivaan merkit avaamalla urut 12. maaliskuuta, jolloin yhtyeen debyyttialbumi "Cherno" julkaistaan UHO Productionin kautta. Bändi julkaisi aikaisemmin tällä viikolla digitaalisena singlenä albumilta lohkaistun värssyn "1917".

Nimi KYPCK on suomeksi "Kursk". Kursk on kaupunki Venäjän keskiosissa, mutta se voi tarkoittaa myös Venäjän pohjoisen laivaston sukellusvenettä, mikä upposi vuoden 2000 elokuussa Barentsinmerellä. Sukellusveneen koko miehistö upposi aluksen mukana.

Lue koko julkaisu…