Metallimusiikki.net

KYPCK julkaisee levyn syksyllä.

  • Julkaistiin tiistaina 22.06.2010.
  • Luettu 1003 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva vastavaloa vasten seisovista ja istuvista miehistä, jotka pitävät rynnäkkökiväärejä lattialla käsiensä avulla pystyssä. Kuvassa neljä ihmistä.Kuva: Vesa Ranta

Venäjäksi laulettua tuomiopäivämetallia tekevä KYPCK kertoi eilen maanantaina, ettei uusi albumi ole saapunut fanikunnan kynsiin huolimatta siitä, että se on ollut valmiina jo viiden kuukauden ajan. Yhtyeen ja levy-yhtiön välinen yhteistyö on takunnut ja sopimuskuviot ovat edelleen varmistamatta. Bändi nauhoitti pitkäsoittonsa siinä uskossa, että albumi kyetään tuomaan ihmisten ilmoille ongelmitta. KYPCK toivoo saavansa albuminsa ulos syksyllä. Ennen kiekon ilmestymistä bändiä ei tulla näkemään keikkalavoilla. Bändistä kuului uutta edellisen kerran marraskuussa, jolloin KYPCK tiedotti olevansa juuri studiossa nauhoittelemassa uransa järjestyksessä toista pitkäsoittoa.

KYPCK nähtiin yleisön edessä edellisien kerran toukokuussa 2009, jolloin bändi soitti Pietarissa. Toistaiseksi yhtye ei ole kirjannut esiintymistäkään keikkakalenteriinsa.

Bändin debyyttialbumi “Cherno“ julkaistiin maaliskuussa 2008 UHO Productionsin ja Century Media Recordsin kautta. Esikoisalbumi äänitettiin Novaya Zemlyassa, Colibrissa ja Toneboxin studiotiloissa vuoden 2007 varrella. Teoksen tuottamisessa avusti Juha Heininen ja KYPCK-yhtyeen riveissä rumpalina toimiva Hiili Hiilesmaa. Albumista tehtiin kaksi eri versiota; boksiversio ja digipack-painos. Kotelon mukana tulevan kansilehtisen sisällä on levyn sanoitukset kyrillisin kirjaimin venäjäksi ja englanninkielisinä käännöksinä länsimaisin kirjaimin.

KYPCK on:

  • E. Seppänen (laulu)
  • S. S. Lopakka (kitarat)
  • J. T. Ylä-Rautio (basso)
  • K. H. M. Hiilesmaa (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.