Metallimusiikki.net

Kuvassa KYPCK. Kuvan otti Vesa Ranta.Kuvassa KYPCK. Kuvan otti Vesa Ranta.

KYPCK: "НИЖЕ".

 • Julkaistiin torstaina 02.12.2010.
 • Luettu 1159 kertaa
 • Bändit:

Venäjänkielistä doom metallia luova KYPCK kertoo hyvistä uuteen albumiin liittyvistä uutisista: bändin järjestyksessä toinen studiosoitto tullaan julkaisemaan helmikuussa 2011. Albumi kantaa kyrillisin kirjaimin rustattua nimeä “НИЖЕ”. Nimen englanninkielinen vastine on “Lower”. Albumilla kuullaan yhteensä tunnin edestä metallimättöä yhteensä 10 biisin muodossa. Kaikki kappaleet on kirjoitettu kyrillisin kirjaimin. Ohessa esitetään biisien nimien englanninkieliset vastineet. Helmikuun 9. päivä ilmestyvä “НИЖЕ” on metallibändin järjestyksessä toinen albumi. Se on seuraaja maaliskuussa 2008 julkaistulle “Cherno“–albumille. Edellisen albumin booklet sisältää biisien sanoitukset sekä venäjän- että englanninkielisinä.

Yhtyeestä kuultiin edellisen kerran heinäkuussa. Tuolloin bändi kertoi katkaisseen välit levy-yhtiöön, jonka vuoksi uuden albumin julkaiseminen oli viivästynyt kuukausilla. Bändi uutisoi jo kesäkuussa, että uusi studiosoitto on ollut odottamassa julkaisemista alkuvuodesta 2010 lähtien. Syystä tai toisesta levy-yhtiö ei ollut halunnut tai kyennyt julkaista levyä. KYPCK ryhtyi nauhoittamaan uusinta pitkäsoittoaan marraskuussa 2009.

“НИЖЕ”-albumin kappaleet:

 1. ГИФАРУС (Gifarus)
 2. ПОСЛЕ (After)
 3. АЛЛЕЯ СТАЛИНА (The Alley Of Stalin)
 4. ЧУЖОЙ (Stranger)
 5. ФЕЛИЦА (Felitsa)
 6. РАЗРЫВ (Rupture)
 7. БУРЛАКИ НА ВОЛГЕ (Burlaks On The Volga)
 8. БАРДАК (Brothel)
 9. ТОВАРИЩАМ (Comrades)
 10. ВАЛЬС СМЕРТИ (Death Waltz)

KYPCK on:

 • E. Seppänen (laulu)
 • S.S. Lopakka (kitarat)
 • J.T. Ylä-Rautio (basso)
 • K.H.M. Hiilesmaa (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.