Metallimusiikki.net

KYPCK: Alley Stalina.

 • Julkaistiin lauantaina 26.02.2011.
 • Luettu 1688 kertaa
 • Bändit:

KYPCK-bändin logo punaisen tähden alla kuvan oikeassa yläkulmassa. KUvassa näkyy maalaus tai valokuva jonkinlaisesat ruskeasta luolastosta, joka on ruskea vasemmalta osalta ja musta oikeasta laidasta.Julkaistiin 9.2.2011

Doom metallia tekevä KYPCK laittoi eilen perjantaina nettiin katseltavaksi tämän 5,5 minuutin pituisen “Alley Stalina” -musiikkivideon. Videon taustalla kuultava raita sisältyy “Nizhe”-studioalbumin soittolistalle. Pitkäsoitto julkaistiin aikaisemmin helmikuussa. Musiikkivideoksi kuvattu kappale valittiin Venäjän suurimman rock-musiikkia lähettävän radioaseman soittolistalle. KYPCK uutisoi tästä saavutuksesta lisää toteamalla, että Nashe soittaa vain venäläistä musiikkia, joten saavutus on siksikin merkittävä. “Nizhe” nousi Suomen virallisella albumilistalla 16. sijalle aikaisemmin tällä viikolla. Lisäksi Rumba-lehden myyntimäärämittarilla KYPCK-ryhmän on toiseksi myydyin levy.

Uudesta albumista tehtiin ylellinen 8-paneelin digipak-versio, jossa on mukana kansilehtinen biisien sanoituksilla täytettynä. Sanoitukset ovat venäjäksi ja englanniksi. Kiekon ohessa näkyvän kansitaiteen ja bookletin visuaalisen ilmeen toteutti venäläinen valokuvaaja Aleksei Repkin. Repkin kävi seikkailemassa Moskovan viemäriverkostossa ja ikuisti siellä kamerallaan kiehtovimpia paikkoja.

“Nizhe” on suomalaisen venäjänkielistä doom metallia tekevän KYPCK-yhtyeen järjestyksessä toinen albumi. Se julkaistiin digitaalisesti ja CD:nä 9. helmikuuta. Teoksen parin vuoden takaiselle “Cherno”-albumille julkaisi Yellow House Recordings.

“Lower”-albumin kappaleet:

 1. Gifarus
 2. After
 3. The Alley Of Stalin
 4. Stranger
 5. Felitsa
 6. Rupture
 7. Burlaks On The Volga
 8. Brothel
 9. Comrades
 10. Death Waltz

KYPCK on:

 • E. Seppänen (laulu)
 • S.S. Lopakka (kitarat)
 • J.T. Ylä-Rautio (basso)
 • K.H.M. Hiilesmaa (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.