Metallimusiikki.net

Uskonlahko vesitti Turmion Kätilöiden keikan Tampereella

Vuoden 2012 TaoFest-opiskelijatapahtumassa pääesiintyjän valtikkaa pitänyt Turmion Kätilöt peruutettiin tylysti tamperelaisen uskonlahkon toimesta kahden päivän varoitusajalla. Tämän vuoden TAO Fest torstaina 6.9.2012 sai ikävän takaiskun viime metreillä, kun festivaalin asemapaikaksi vuokratun tilan, Tampere Areenan, toimitusjohtaja Harri Wiherkoski iski kapuloita rattaisiin. Tapahtumaa järjestävän TAO Festin puolesta kaikki oli enemmän kuin kunnossa ja luottamus Kätilöiden konserttia kohtaan suuri.

Opiskelijat saivat äänestää festivaaleille haluamiaan esiintyjiä. Eniten ääniä keräsi Turmion Kätilöt, joiden konserttia ei olla Tampereella nähty pitkään aikaan. Turmion Kätilöiden konsertin sisällöstä ja sen sopivuudesta tapahtumaan tehtiin erikseen
yksityiskohtainen kirjallinen selvitys TAMK:n ohjausryhmälle, joka ei todennut estettä esiintymiselle.

Tampere Areenan toimitusjohtaja Harri Wiherkoski ilmoitti tiistaina kieltäytyvänsä luovuttamasta tilojaan Turmion Kätilöiden ohjelmanumeroon. Alice Cooper koki saman kohtalon muutama vuosi aikaisemmin. Tampere Areenan esittelyssä toki mainitaan, etteivät he salli tiloissaan materiaalia joka on "epäjumalanpalvontaa".

Turmion Kätilöt ovat pahoillaan tapahtumaa järjestävän tahon ja fanien puolesta, sillä näin pienellä varoitusajalla ei vastaavan kokoista tilaa löydy. Tämä takaisku ei kuitenkaan bändin persettä pistele vaan perjantaina 7.9. Turmion Kätilöiden saappaat nousevat Tampereen Henry’s Pubin lavalle.

Bändi kutsuu avosylin ja rakkaudella kaikki mukaan uskonnosta, sukupuolesta, seksuaalisesta suuntautumisesta ja poliittisesta kannasta riippumatta. 7.9.2012 keikkaa voidaan kutsua VIP-tilaisuudeksi, sillä tilat ovat rajalliset ja ravintolaan mahtuu vain noin 200 innokkainta tanssijaa.

Turmion Kätilöt on:

  • MC Raaka Pee (laulu)
  • Spellgoth (laulu)
  • B. Undertaker (kitarat)
  • RunQ (syntetisaattori)
  • Master Bates (basso)
  • DQ (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.