Metallimusiikki.net

Lillian Axelta "XI: The Days Before Tomorrow" tammikuussa.

  • Julkaistiin perjantaina 09.12.2011.
  • Luettu 661 kertaa
  • Bändit:

"XI: The Days Before Tomorrow" -albumin etukannessa kaksi ihmisen pääkalloa vaakunan yläpuolella. Kuvan yläosassa on valkoisella Lillian Axe -logo.Julkaistaan 27.1.2012

Yhdysvaltalainen hard rockia soittava Lillian Axe solmi vast’ikään levytyssopimuksen saksalaisen hevimusiikkiin erikoistuneen AFM Recordsin kanssa uuden albumin julkaisemiseksi tammikuussa 2012. Kulttibändin uusin äänite on "XI: The Days Before Tomorrow". AFM Records pyrkii julkaisemaan sen 27. tammikuuta. Levyn kansitaide näkyy oikealla. Kiekolle päätyneet raidat nauhoitettiin Yhdysvalloissa niin, että Lillian Axen oma kitaristi ja biisintekijä Steve Blaze hoiti tuottamisen. Miksaajaksi vuokrattu Sylvia Massey on aikaisemmin urallaan tuunannut Toolin, Deftonesin, System Of a Downin ja Johnny Cashin äänitteitä. Lillian Axe ei ole vielä paljastanut albuminsa soittolistan saloja, mutta on vihjannut sille mahdollisesti päätyvän biisit "Bow Your Head", "Soul Disease" ja "The Great Divide" sekä "Gaather Up the Snow".

Steve Blazen mukaan "XI: The Days Before Tomorrow" on merkityksellinen albumi yhtyeelle, sillä se esittelee laulajan, Brian Jonesin. Jones kiinnitettiin bändin vakituiseen kalustoon maaliskuussa 2011. Hän on lisäksi Guns of Addictionin ja Full Moon Circuksen jäsen. Mies haki tointa Lillian Axesta viime vuoden syyskuussa. Blaze on lisäksi vihjannut tunteneen tämän kiekon aikana samanlaista luovuuden laineilua kuin "Psychoschizophrenia"-levyn sävellysprosessin varrella. Uusi teos tulee olemaan seuraaja viime vuoden puolella ilmestyneelle "Deep Red Shadows" -albumille.

Lillian Axe on:

  • Brian C. Jones (laulu)
  • Steve Blaze (kitara, taustalaulu ja kosketinsoittimet)
  • Sam Poitevent (kitara ja laulu)
  • Eric Morris (basso)
  • Ken Koudelka (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.