Metallimusiikki.net

lillian axe

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lillian axe liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lillian axe. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lillian axe liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Lillian Axelta "XI: The Days Before Tomorrow" tammikuussa.

  • Julkaistiin perjantaina 09.12.2011.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 691 kertaa
  • Bändit:

"XI: The Days Before Tomorrow" -albumin etukannessa kaksi ihmisen pääkalloa vaakunan yläpuolella. Kuvan yläosassa on valkoisella Lillian Axe -logo.Julkaistaan 27.1.2012

Yhdysvaltalainen hard rockia soittava Lillian Axe (www.lillianaxe.com) solmi vast’ikään levytyssopimuksen saksalaisen hevimusiikkiin erikoistuneen AFM Recordsin kanssa uuden albumin julkaisemiseksi tammikuussa 2012. Kulttibändin uusin äänite on "XI: The Days Before Tomorrow". AFM Records pyrkii julkaisemaan sen 27. tammikuuta. Levyn kansitaide näkyy oikealla. Kiekolle päätyneet raidat nauhoitettiin Yhdysvalloissa niin, että Lillian Axen oma kitaristi ja biisintekijä Steve Blaze hoiti tuottamisen. Miksaajaksi vuokrattu Sylvia Massey on aikaisemmin urallaan tuunannut Toolin, Deftonesin, System Of a Downin ja Johnny Cashin äänitteitä. Lillian Axe ei ole vielä paljastanut albuminsa soittolistan saloja, mutta on vihjannut sille mahdollisesti päätyvän biisit "Bow Your Head", "Soul Disease" ja "The Great Divide" sekä "Gaather Up the Snow".

Lue koko julkaisu…