Metallimusiikki.net

Lordi: "Babez For Breakfast".

  • Julkaistiin keskiviikkona 26.05.2010.
  • Luettu 2788 kertaa
  • Bändit:

Ryhmäkuva hirviöasusteisiin pukeutuneesta Lordi-bändistä. Bändin jäsenet seisovat pikimustaa taustaa vasten. Keskimmäisenä on Mr. Lordi.Yhtyeessä viisi jäsentä

Viisuvoittaja Lordi ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla kutsuvansa uutta studioluomustaan nimellä “Babez For Breakfast”. Se tulee olemaan ilmestyessään 15. syyskuuta 2010 Lordin viides pitkäsoitto. Teos saatetaan kauppoihin samanaikaisesti Euroopan, Japanin ja Yhdysvaltojen alueella. Opukselta lohkaistaan ensimmäiseksi singleksi “This Is Heavy Metal” -biisi. Single pullahtaa ihmisten ilmoille elokuun alussa. Lordilaiset nauhoittivat albuminsa Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevan Nashvillen pitäjässä alkuvuodesta 2010. Äänitystöissä yhtyettä avusti Michael Wagener, jota bändi kutsuu yhdeksi maailman arvostetuimmista tuottajista. Wagenerin aikaisempiin meriitteihin kuuluu Ozzy Osbournen, Alice Cooperin sekä Janet Jacksonin albumien tuottaminen. Hän on lisäksi miksannut jenkkibändi Metallican “Master of Puppets” -kiekon.

Yhtye nauhoitti albumiaan helmikuusta lähtien WireWorld-studioilla. Hard rock -yhtyeen keulahahmona tunnettu Mr. Lordi kommentoi toissapäivänä uutta albumia toteamalla, että Lordin väki on erittäin ylpeä siitä. Albumin materiaali on nyt rokkaavampaa ja melodisempaa kuin aikaisemmin. Kauhuelementtejäkään ei ole unohdettu. Kuten aikaisempienkin Lordin levyjen ilmestymisen yhteydessä, myös “Babez For Breakfast” -levyn ilmestyessä bändi uusii nahkansa. Uudet kostyymit on suunnitellut jälleen kerran Mr. Lordi. Lava-asut paljastetaan piakkoin.

Bändin seuraava live-esiintyminen koetaan 26. kesäkuuta Italian Torinossa järjestettävässä Gods Of Metal -tapahtumassa. Yhtye soittaa myös 18.7. Tsekissä Masters Of Rockin lavalla. Lordi ei ole toistaiseksi kirjannut keikkakalenteriinsa muita esiintymisiä.

Suuren yleisön korville Lordi nousi vuonna 2006 voitettuaan Eurovision-laulukilpailun hittikappaleellaan “Hard Rock Hallelujah”. Vuonna 2006 ilmestynyt “The Arockalypse” -albumi viihtyi Suomen virallisen albumilistan kärkisijoilla ja niitti mainetta ja mammonaa myös mm. Iso-Britanniassa. Bändin toistaiseksi tuorein albumi on vuoden 2008 “Deadache”.

Lordi on:

  • Mr. Lordi (laulu)
  • Amen (kitara)
  • Awa (kosketinsoittimet ja laulu)
  • OX (basso)
  • Kita (rummut ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.