Metallimusiikki.net

lordi

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen lordi liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin lordi. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin lordi liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Mieluisaa tekemistä netissä metallifaneille

Netin käyttäminen on nykyihmiselle yksi arkisimmista asioista, mitä maa päällään kantaa. Kun saavumme töistä kotiin, rojahtaa moni meistä suoraan sohvalleen ja ottaa auki läppärinsä tai kännykkänsä. Internetin aalloilta etsitään itselle mukavaa ja rentoa puuhaa, jolla erotetaan tehokkaasti vapaa-aika ja arki toisistaan.

Lue koko julkaisu…

Hevimusiikki viihdemaailmassa

 • Julkaistiin sunnuntaina 04.11.2018.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2397 kertaa
 • Bändit: , ,

Useat hevibändit ovat tehneet uraa keikkailun ja studioalbumeiden lisäksi myös musiikin ulkopuolella. Tutkimme, millä eri tavoin metallimusiikki ja sen starat ovat näkyneet viihdemaailmassa musiikin ulkopuolella.

Lue koko julkaisu…

Lordi: "To Beast Or Not To Beast"

 • Julkaistiin tiistaina 15.01.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1489 kertaa
 • Bändit:

Piirros naisesta, joka pitää ihmisen pääkalloa kädessään. Oikeassa yläkulmassa Lordi-logo.Julkaistaan 8.3.2013

Kotimainen hevihirviöyhtye Lordi (www.lordi.fi) laittoi maanantaina nettiin katsottavaksi uuden "To Beast Or Not To Beast" -albuminsa kansitaiteen. Kuvan toteutti yhtyeen keulahahmo, laulaja Mr. Lordi. Albumin kansitaide on osa laajempaa kuvitusta ja kuvaa. Levyn nimi on kitaristi Amenin ideoima. Levyltä lohkaistaan johtosingle "The Riff" helmikuun kahdeksantena päivänä. Albumin soittolista sisältää yhteensä 11 englanninkielistä nimeä. Joulukuussa ryhmä nimitti kokoonpanoonsa uudeksi rumpaliksi Manan, joka paikkasi Otuksen jättämän viran. Uudeksi kosketinsoittajaksi värvättiin Hella. Hän korvasi viime kesän aikana eronneen Awan.

Lue koko julkaisu…

Karjurock tuo tähtiartistit maalaisidylliin

Uudenkaupungin Lokalahti muuttuu 20.–22. heinäkuuta kotimaisten supertähtien näyttämöksi, kun Karjurock käynnistyy kuudetta kertaa. Pienestä pihatapahtumasta alkunsa saanut kesäjuhla on kasvanut koko viikonlopun kestäväksi maalaisrockfestivaaliksi vetäen paikalle tuhansittain juhlakansaa. Idyllisessä maalaismaisemassa järjestettävä tapahtuma onkin yksi ainutlaatuisimmista rockfestivaaleista Suomessa.

Tänä kesänä Nopperlan mäellä nähdään kaikkien aikojen kovin Karjurock-kattaus, mikä on vilkastuttanut lippukauppaa entisestään. Festivaalin kenties odotetuin vieras on yksi Suomen kansainvälisesti tunnetuimmista yhtyeistä, vuodesta 1993 sellometallillaan valloittanut Apocalyptica. Harvakseltaan kotimaassa esiintyvä yhtye on keikkaillut yli 50 maassa ja esiintynyt kaikilla suurimmilla festivaaleilla Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Palkittu yhtye on tehnyt myös yhteistyötä useiden kansainvälisten tähtien kanssa albumeillaan, joita on myyty maailmanlaajuisesti yli neljä miljoonaa kappaletta.

Lue koko julkaisu…

Lordi studiooon syyskuussa

 • Julkaistiin torstaina 14.06.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2473 kertaa
 • Bändit:

Monsteribändi Lordi (www.lordi.fi) uutisoi eilen keskiviikkona aikovansa nauhoittaa uuden albuminsa Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevassa WireWorld-studiossa. Äänittäminen käynnistyy loppukesän aikana. Syyskuun 1.–4. välisenä aikana Lordin väki tulee järjestämään studiossa työpajan Recording with the Stars. Nelipäiväisen työpajan aikana esitellään studioalbumin ensimmäisten äänityspäivien työvaiheita. Noin 1200 euroa maksavan pääsylipun hinnalla voi seurata Lordia levyttämässä alkuvuodesta 2013 ilmestyvää albumia. Studiossa tuottajana tullaan näkemään Michael Wagener.

Lue koko julkaisu…

Apocalyptica ja Paula Koivuniemi kruunaavat Karjurockin ohjelmiston

 • Julkaistiin keskiviikkona 28.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1834 kertaa
 • Bändit: , ,

20.–22. heinäkuuta Uudenkaupungin Lokalahdella järjestettävä Karjurock saa kaksi kovaa vahvistusta. Sunnuntain erilliskonsertissa esiintyy tiiviisti maailmalla keikkaileva Apocalyptica. Lauantaita tähdittää viihdealan kiistaton kuningatar Paula Koivuniemi. Aikaisemmin varmistuneista artisteista perjantaita tähdittää Jukka Poika & Sound Explosion Band, Klamydia sekä Apulanta. Lauantaina festivaalia vauhdittaa Lauri Tähkä, Lordi, Kilpi ja Muska. Lisätietoja festivaalista löytyy sen nettisivuilta osoitteesta www.karjurock.fi.

Lue koko julkaisu…

Tonmi Lillman on poissa.

Rumpali Tonmi Lillman kuoli tiistaina 14. helmikuuta. H&R Productionsin julkaiseman historiikin mukaan Lillman, joka syntyi 3.6.1973, oli yksi Suomen johtavia muusikkoja ja vaikka monet tietävät miehen, harvat tunsivat hänet. Pitkän ja värikkään uransa aikana Tonmi vaikutti monissa eri yhtyeissä, kuten esimerkiksi Lordissa, jossa hän soitti rumpuja taiteilijanimellä Otus. Hän soitti myös To/Die/Forissa, Ajattarassa, Sinergyssä ja Vanguardissa. Jälkimmäinen jäi Lillmanin viimeiseksi bändituttavuudeksi. Sen parissa muusikko ehti levyttää debyyttialbumin valmiiksi ja se tulee siten jäämään Lillmanin viimeiseksi levytysuran muistoksi.

Lue koko julkaisu…

Lordi: "Scarchives Vol. 1".

 • Julkaistiin maanantaina 13.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 6500 kertaa
 • Bändit:

Lordi (www.lordi.fi) tulee juhlistamaan debyyttialbuminsa ilmestymistä tasan kymmenen vuotta sitten, ja bändin 20-vuotista uraa, tuomalla faniensa kuunneltavaksi CD-DVD:n "Scarchives Vol. 1". Kokoelmalevyn nimi viittaa mahdollisuuteen nähdä myös toisen kokoelmalevyn julkaiseminen myöhemmin. "Scarchives Vol. 1" sisältää entuudestaan julkaisemattoman Lordi-albumin vuodelta 1997. Mukana tulee sen kansilehtinen juuri sellaisena kuin bändi sen vuosia sitten visioi. Pakettiin kuuluva DVD-levy sisältää yhtyeen debyyttikeikan Helsingin Nosturissa vuodelta 2002. Sen settilistaan kuuluu "Get Heavy" -albumin biisejä. Kokoelman julkaisupäivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Lue koko julkaisu…

1827 Infernal Musical on osa Turun kulttuuripääkaupunkivuoden ohjelmaa

 • Julkaistiin perjantaina 24.09.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2253 kertaa
 • Bändit:

Turun Nuoren Teatterin maailman ensimmäinen Turun palosta kertova hevimusikaali, 1827 Infernal Musical, on herättänyt laajalti kiinnostusta niin metallimusiikin fanien kuin tekijöidenkin keskuudessa.

Turun Nuori Teatteri on saanut hevimusikaaliinsa ennen julkaisemattoman kappaleen suomalaisen melodisen hevin kansainvälisesti tunnetulta yhtyeeltä, Lordilta. Lordin viides studioalbumi "Babez For Breakfast" julkaistiin viime viikolla Euroopassa ja USA:ssa. Levy äänitettiin country-musiikin mekassa Nashvillessä Yhdysvalloissa arvostetun tuottajan Michael Wagenerin johdolla. Wagener on yksi maailman merkittävimpiä levytuottajia, joka on tuottanut mm. Ozzy Osbournen, Alice Cooperin ja Janet Jacksonin levyjä ja miksannut
Metallican "Master of Puppets" -albumin. Lordi julkaisi myös elokuussa iPhone-pelin Lordi The Game.

Lue koko julkaisu…

Lordi: This Is Heavy Metal.

 • Julkaistiin lauantaina 21.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2009 kertaa
 • Bändit:

Lordin "Babez For Breakfast" -albumin etukannessa piirros hirviövauvasat, joka naama veressä imee tissiä. Kuvan vasemmasssa yläkulmassa Lordin logo ja alaosassa lukee albumin nimi.Julkaistaan 15.9.2010

Suomen Lordi (www.lordi.fi) laski perjantaina nettiin nähtäväksi uuden musiikkivideon. Video on kappaleeseen "This Is Heavy Metal". Biisi on samalla tulevan pitkäsoiton ensimmäinen single. Lordin viides studioalbumi ilmestyy syyskuun puolen välin tullen Euroopassa, Japanissa ja Yhdysvalloissa nimellä "Babez for Breakfast". Sen ensimmäinen single ilmestyi elokuun alussa. Lordi nauhoitti uusimmat biisinsä Yhdysvaltojen Tennesseessä tuottaja Michael Wagenerin kanssa. Tuottaja on urallaan tehnyt samansuuntaisia hommia niinkin nimekkäille muusikoille kuin Ozzy Osbourne ja Alice Cooper. Lisäksi sama tuottaja on aikoinaan miksannut Metallican klassikkoalbumin "Master of Puppets". Lordin keulahahmo Mr. Lordi hehkutti kesäkuussa julkaisemassaan lausunnossa, että hän ja muut ryhmän monsterit ovat erittäin tyytyväisiä uuteen äänitteeseen. Uusi materiaali on edeltäjiään rokkaavampaa ja melodisempaa eikä kauhuelementtejä ole unohdettu.

Lue koko julkaisu…

Lordilta "Babez for Breakfast" syyskuussa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 08.08.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1609 kertaa
 • Bändit:

Lordin "Babez For Breakfast" -albumin etukannessa piirros hirviövauvasat, joka naama veressä imee tissiä. Kuvan vasemmasssa yläkulmassa Lordin logo ja alaosassa lukee albumin nimi.Julkaistaan 15.9.2010

Tomi Putaansuun hirviöheviyhtye Lordi (www.lordi.fi) paljasti aikaisemmin elokuussa jäsentensä uudet kostyymit ja oli vuorossa syyskuussa kauppoihin saapuvan "Babez for Breakfast" -albumin etukannen paljastaminen. Lordin viidennen albumin graafinen ilme ja yhtyeen jäsenten lava-asut on varustettu kultaisen kasariluvun vaikutteilla. Mr. Lordin mukaan maskit ovat nyt häijympiä kuin aikaisemmin. Ne ovat lisäksi värikkäämpiä kuin ennen. Asusteisiin on otettu jotain vanhaa, paljon uutta, lainattua ja myös jotain sinistä. Näillä saatesanoilla lordilaiset meinaavat tuupata "Babez for Breakfast" -albumi esille 15. syyskuuta Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoille. Lokakuun lopussa se ilmestyy myös japanilaisille.

Lue koko julkaisu…

Lordi: "Babez For Breakfast".

 • Julkaistiin keskiviikkona 26.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2780 kertaa
 • Bändit:

Ryhmäkuva hirviöasusteisiin pukeutuneesta Lordi-bändistä. Bändin jäsenet seisovat pikimustaa taustaa vasten. Keskimmäisenä on Mr. Lordi.Yhtyeessä viisi jäsentä

Viisuvoittaja Lordi (www.lordi.fi) ilmoitti aikaisemmin tällä viikolla kutsuvansa uutta studioluomustaan nimellä "Babez For Breakfast". Se tulee olemaan ilmestyessään 15. syyskuuta 2010 Lordin viides pitkäsoitto. Teos saatetaan kauppoihin samanaikaisesti Euroopan, Japanin ja Yhdysvaltojen alueella. Opukselta lohkaistaan ensimmäiseksi singleksi "This Is Heavy Metal" -biisi. Single pullahtaa ihmisten ilmoille elokuun alussa. Lordilaiset nauhoittivat albuminsa Yhdysvaltojen Tennesseessä sijaitsevan Nashvillen pitäjässä alkuvuodesta 2010. Äänitystöissä yhtyettä avusti Michael Wagener, jota bändi kutsuu yhdeksi maailman arvostetuimmista tuottajista. Wagenerin aikaisempiin meriitteihin kuuluu Ozzy Osbournen, Alice Cooperin sekä Janet Jacksonin albumien tuottaminen. Hän on lisäksi miksannut jenkkibändi Metallican "Master of Puppets" -kiekon.

Lue koko julkaisu…

Lordi: Bite It Like a Bulldog.

 • Julkaistiin maanantaina 06.10.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1698 kertaa
 • Bändit:

"Bite It Like a Bulldog" -singlen kansikuva. Kuvassa näkyy punertavana hahmona koira, jolla piikkejä kurttuisessa naamassa ja tuima ilme. Koirasta näkyy vain sen kasvot, taustalla tummaa pimeyttä. Koivan yläosassa Lordin logo mustalla ja sen alla valkoiseSinglebiisistä video

Kotimainen Euroviisut taannoin voittanut musiikkiryhmä Lordi (www.lordi.fi) julkaisi musiikkivideon uudesta singlebiisistään "Bite It Like a Bulldog". Videoksi päätynyt kappale kipusi oitis ilmestyttyään Suomen virallisen singlelistan kärkisijalle. Kappaleen kirjoitti Lordin keulahahmo Mr. Lordi, eli oikealta nimeltään Tomi Putaansuu, sekä bändin basisti Mr. Ox. Varsinainen videoleike "Bite It Like a Bulldog" -kappaleesta on Teemu "Limppu" Lindbergin ohjaama. Bändin joukot halusivat saavuttaa uudella musiikkivideollaan sellaista menoa & meininkiä, jota ei ole totuttu tavaamaan aikaisemmilla audiovisuaalisilla Lordi-luomuksilla. Lindberg on aikaisemmin tehnyt samoissa merkeissä töitä myös Children Of Bodomille ja Northerille.

Lue koko julkaisu…

Black Swan Festival peruttu.

Iso-Britanniaan kaavailtu metallimusiikille omistettu musiikkitapahtuma Black Swan Festival on jouduttu perumaan. Tapahtumaa järjestävä taho uutisoi, että 27. syyskuuta Bathin konnuile järjestettyä tapahtumaa ei voida järjestää taloudellisten seikkojen takia. Järjestäjät kertovat eräiden festivaalia taloudellisesti tukeneiden tahojen vetäytyneen hankkeesta aivan odottamatta. Syitä tukijoukkokatoon organisaattorit eivät ole vielä listanneet, mutta muitakin ongelmia on esiintynyt. Black Swanin väki tilittää koko tapahtuman järjestämistointen olleen yhtä pitkää painajaista, kun ongelmia on tullut vastaan peräkanaa. Tukijoiden irrottautuminen operaatiosta oli viimeinen naula BS:n arkkuun. Festivaalikaartiin oli värvätty norjalaisen Mayhemin lisäksi myös sellaisia bändejä kuin Crowning Glory, Spearhead, Discharge ja UK Subs. Myös suomalaisen Lordi-bändin oli tarkoitus esiintyä Bathissa.

Lue koko julkaisu…

Lordin kitaristi pitää suomalaisia kateellisina.

 • Julkaistiin torstaina 20.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1756 kertaa
 • Bändit:

Uuden-Seelannin The New Zealand Herald -lehdelle hiljattain antamassaan haastattelussa Lordi (www.lordi.fi) -yhtyeen kitaristina tutuksi tullut Amen suomii suomalaisia raskaalla otteella. Kun lehden toimittaja uteli muusikolta, että minkälaista on olla supertähti Suomessa, paljasti muusikko tilanteen täällä olevan suoraan sanottuna rectumista. Amen kokee suomalaisten olevan hyvin ja todella kateellisia ihmisiä. Jos jotain hyvää tapahtuu tälle maalle, niin kaikki ovat siitä iloisia. Euroviisujen voitto oli bändille hyvä asia, mutta vuoden kuluttua siitä Amen kertoo voiton kääntyneen Lordia vastaan. Mies pitää tätä aivan mielettömänä, sillä yhtenä hetkenä naamaribändiä pidetään kansallissankarina ja sitten seuraavana aamuna äpäränä.

Lue koko julkaisu…

Lordi: "Get Heavy" -uusintajulkaisu.

 • Julkaistiin perjantaina 07.03.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1494 kertaa
 • Bändit:

Viisuvoittaja Lordi (www.lordi.fi) tulee kasvattamaan levykatalogiaan, kun The End Records julkaisee bändin suositusta "Get Heavy" -debyyttialbumista uusintapainoksen 13. toukokuuta. Kiekkohan ilmestyi alunperin vuonna 2002. Uusi versio lätystä sisältää soittolistan loppuun ympätyn bonuskappaleen, nimeltään "Don’t Let My Mother Know".

Lordin uusin studioalbumi on maaliskuussa -07 ilmestynyt "The Arockalypse". Sen sanomaa ryhmä levitti kiertueella koko edellisen kesän ajan. Kiertueella bändi konsertoi mm. Ozzfest-tapahtumassa rinta rinnan Ozzy Osbournen ja Lamb Of Godin kanssa.

The End Records on yhdysvaltalainen levymerkki, joka toimii New Yorkista käsin. Se keskittyy etenkin avantgarde-tyyliä edustavien musiikkipoppoiden tekeleiden julkaisuun.

Lue koko julkaisu…

Lordi esiintyy Dark Floors -elokuvassa.

 • Julkaistiin keskiviikkona 07.11.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1308 kertaa
 • Bändit:

Hirviömäisen Lordi-bändin keulahahmo promovalokuvassa. Miehen naamapotretti lähikuvana. Näkyy arpinen ja raatomainen nahka ja mädät hampaat, tuimat silmät ja sarvia otsassa.Kuva: Solar Films

Virallinen houkutusvideo uudesta Dark Floors –kauhuelokuvasta on julkaistu aivan äskettäin netissä. Elokuvassa esiintyy suomalainen heavy-yhtye Lordi (www.lordi.fi). Dark Floors kuvattiin täällä Suomen maaperällä. Sen budjetti oli kohtalaisen suuri — noin 4,2 miljoonaa euroa. Leffan esiintyjäkaarti on kattava ja pitää sisällään tunnettuja ja hieman tuntemattomampiakin koti- ja ulkomaisia näyttelijänimiä. Elokuvan on kaavailtu kokevan ensi-iltansa Suomessa helmikuun 8. päivä ensi vuonna. Lordin joukot tekivät leffaa tunnetuksi maailmalla esittelemällä sen Cannesin elokuvafestivaaleilla. Bändin rupinen keulahahmo, Mr. Lordi, on kuvaillut Dark Floorsin olevan perinteinen ja samalla moderni kauhuelokuva, joka tarjoaa katsojalle hirvistyttäviä kohtauksia ja aimo annoksen hirviöitäkin.

Lue koko julkaisu…

Lordi perui keikkoja — ei viitsi lähteä.

 • Julkaistiin tiistaina 24.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1344 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen monsterirokkia räimivä Lordi (www.lordi.fi) uutisoi peruuttaneensa aikaisemmin sopimansa kiertueen ulkopuoliset keikat tämän kesän osalta. Yhtye on vielä nyt Ozzfest 2007 -tapahtuman päälavalla esiintymässä, jossa musisoi Lordin lisäksi Ozzy Osbourne, Lamb Of God sekä Static-X. Festari on sujunut bändin mukaan mainiosti, sillä yleisö on ottanut yhtyeen vastaan positiivisesti ja esiintymiset ovat sujuneet kitkattomasti. Lordin mukaan juuri fanit saivat ryhmän lähtemään tien päälle keikkailemaan — nyt Lordista tuntuu siltä, ettei bändi pysty tarjoamaan täysimittaista lavaesiintymistä pienemmillä keikkapaikoilla.

Lue koko julkaisu…

Lordi: Pohjois-Amerikan kiertue.

 • Julkaistiin maanantaina 05.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1406 kertaa
 • Bändit:

Lordi-bändin jäsenet seisovat naamarit kasvoilla ja irvistelevät. Kuvassa lukee Suomen monsteribändi, Lordi (www.lordi.fi), on lähdössä ensimmäistä kertaa olemassaolonsa aikana kiertämään Pohjois-Amerikkaa. Kiertueen bändi aikoo tehdä mainostaakseen uutta "The Arockalypse" -albumiaan, joka näkee päivänvalon Pohjois-Amerikassa 20. päivä kuluvaa kuukautta. Levy julkaistaan USA:ssa The End Recordsin kautta.

Lordi käynnistää hirviömäisen hyökkäyksen huhtikuun 20. päivä Kaliforniasta, jossa bändi soittaa House of Bluesissa.

Lue koko julkaisu…

Lordi saapuu Wackeniin.

 • Julkaistiin lauantaina 20.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1300 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen hard rock -yhtye Lordi (www.lordi.fi) on vahvistettu saapuvaksi Saksan Wacken Open Air -festareille, jotka järjestetään elokuun 2.–4. päivä Wacken-nimisellä paikkakunnalla. Tapahtumaan on hiljattain värvätty esiintyjäksi myös Mendeed-niminen yhtye. Tämän vuoden Wacken Open Air -tapahtumassa tullaan näkemään useita muitakin suomalaisia bändejä, kuten Stratovarius, Swallow The Sun, Norther ja Moonsorrow.

Lue koko julkaisu…

Lordi ehdokkaaksi NRJ Radio Awards -kilpailuun.

 • Julkaistiin tiistaina 26.12.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1362 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen naamaribändi Lordi (www.lordi.fi) on asetettu ehdokkaaksi NRJ Radio Awards 2007 -tapahtumaan. Bändi on ehdokkaana yhteensä viidessä kategoriassa, jotka ovat: Paras Kotimainen Rock-yhtye, Paras Laulu (ehdokkaana kappale "Hard Rock Hallelujah"), Paras Albumi (ehdokkaana albumi "The Arockalypse"), Vuoden Paras Pohjoismainen Laulu (ehdokkaana kappale "Hard Rock Hallelujah") ja Vuoden Pohjoismainen Artisti.

Lue koko julkaisu…

Lordi: Would You Love a Monsterman?

 • Julkaistiin sunnuntaina 19.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2129 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen rokkibändi Lordi (www.lordi.fi) tuli suuren yleisön tietoisuuteen musiikkivideollaan "Would You Love a Monsterman?". Bändin keulahahmosta, joka tunnetaan taiteilijanimellä Mr. Lordi, on hiljattain julkaistu jonkinlainen elämänkerta — "Mie Oon Lordi" -niminen teos ei kuitenkaan ole vielä lähtenyt myyntiin odotetulla tavalla. Lordin laulaja yrittääkin nostaa kirjan myyntiä käymällä Helsingin Akadeemisessa Kirjakaupassa jakamassa nimikirjoituksia ja samalla tuo "Mie Oon Lordi" -opuksen sanaa yleisön tietoon.

Lue koko julkaisu…

Lordi: "Mie Oon Lordi" ei myy odotetusti.

 • Julkaistiin sunnuntaina 19.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1764 kertaa
 • Bändit:

Hard rock -yhtye Lordi (www.lordi.fi) ei niitä menestystä odotetulla tavalla kun on kyse bändin keulahahmoa käsittelevästä kirjasta. "Mie Oon Lordi" -niminen opus, jonka on kirjoittanut Helsingin Sanomien reportteri Jussi Ahlroth, on kohdannut kritiikkiä koska se ei paljasta tarpeeksi uutta tietoa bändistä... Ilta-Sanomat-lehden mukaan kirjan myynti ei ole käynnistynyt kuten odotettiin. Lordin keulahahmo yrittää parantaa kirjan myyntiä käymällä jakamassa nimikirjoituksia Helsingin Akadeemisessa Kirjakaupassa perjantaina, 17. päivä kuluvaa kuukautta.

Lue koko julkaisu…

Lordi: Blood Red Sandman.

 • Julkaistiin keskiviikkona 15.11.2006.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2010 kertaa
 • Bändit:

Kotimainen hard rock -yhtye Lordi (www.lordi.fi) teki vuonna 2005 ilmestyneen "The Monster Show" -albumin sisältämästä kappaleesta "Blood Red Sandman" tämän musiikkivideon, jota on ylistetty ja hehkutettu ympäri maailmaa. Musiikkivideon kesto on lähemmäs neljä minuuttia. Bändi on julkaisemassa uuden sarjakuvan, joka tulee olemaan 68-sivuinen Lordi-aiheinen sarjis — läpyskän nimi on "Alkuperä" ja se tullaan todennäköisesti kääntämään englanninkieliseksi jossain vaiheessa.

Lue koko julkaisu…