Metallimusiikki.net

Lordin kitaristi pitää suomalaisia kateellisina.

  • Julkaistiin torstaina 20.03.2008.
  • Luettu 1762 kertaa
  • Bändit:

Uuden-Seelannin The New Zealand Herald -lehdelle hiljattain antamassaan haastattelussa Lordi -yhtyeen kitaristina tutuksi tullut Amen suomii suomalaisia raskaalla otteella. Kun lehden toimittaja uteli muusikolta, että minkälaista on olla supertähti Suomessa, paljasti muusikko tilanteen täällä olevan suoraan sanottuna rectumista. Amen kokee suomalaisten olevan hyvin ja todella kateellisia ihmisiä. Jos jotain hyvää tapahtuu tälle maalle, niin kaikki ovat siitä iloisia. Euroviisujen voitto oli bändille hyvä asia, mutta vuoden kuluttua siitä Amen kertoo voiton kääntyneen Lordia vastaan. Mies pitää tätä aivan mielettömänä, sillä yhtenä hetkenä naamaribändiä pidetään kansallissankarina ja sitten seuraavana aamuna äpäränä.

Lordin kitaristi, joka kokee supertähteyden Suomessa olevan anaalista, kertoi uusi-seelantilaiselle lehdelle, toimittaja Scott Karalle, antamassaan haastattelussa myös mitä Eurovision-laulukisan voittaminen teki Lordille. Amen kertoo tällaisessa tapahtumassa olevan kaksi kääntöpuolta — hyvät ja huonot puolet. Hän kertoo yhtyeen yrittävän nyt vain keskittyä luomaan hyvän albumin, joka toivon mukaan saa ihmiset unohtamaan sen tosiseikan, että Lordi voitti Eurovisionin. Hirviökostuumiin sonnustautunut kitaristi kertoo bändin joutuvan riuhtomaan itsensä irti siitä mielikuvasta, että he ovat euroviisubändi, jonka hän kertoo vievän bändiltä uskottavuutta rock-bändinä.

Toimittajan esitettyä miehelle kysymyksen siitä, olisiko bändin musiikki saanut yhtä vaikuttavan vastaanoton ilman kostuumeja ja bändin imagoa, Amen kertoi maskeilla olevan todellista voimaa. Koska tässä maailmassa on paljon bändejä, on pyrittävä erottumaan jollakin tavalla harmaasta massasta. Erottuminen onkin yksi syy Lordin jäsenten naamioitumiseen. Ryhmä haluaa olla erilainen.

Metallimusiikki.net kertoi muutamia päiviä sitten Lordin aikeista tehdä uusintajulkaisu sen supersuositusta “Get Heavy“ -albumista, mikä ilmestyi alunperin vuonna 2002. Uusi versio lätystä sisältää soittolistan loppuun ympätyn bonuskappaleen, joka on nimeltään “Don’t Let My Mother Know”. Lordin uusin ja uudella musiikkimateriaalilla varustettu studioalbumi on maaliskuussa 2007 ilmestynyt “The Arockalypse”.

Lordi on:

  • Mr. Lordi (laulu)
  • Amen (kitara)
  • Kita (rummut ja laulu)
  • OX (basso)
  • Awa (kosketinsoittimet ja laulu)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.