Metallimusiikki.net

Lordi: Bite It Like a Bulldog.

 • Julkaistiin maanantaina 06.10.2008.
 • Luettu 1703 kertaa
 • Bändit:

"Bite It Like a Bulldog" -singlen kansikuva. Kuvassa näkyy punertavana hahmona koira, jolla piikkejä kurttuisessa naamassa ja tuima ilme. Koirasta näkyy vain sen kasvot, taustalla tummaa pimeyttä. Koivan yläosassa Lordin logo mustalla ja sen alla valkoiseSinglebiisistä video

Kotimainen Euroviisut taannoin voittanut musiikkiryhmä Lordi julkaisi musiikkivideon uudesta singlebiisistään “Bite It Like a Bulldog”. Videoksi päätynyt kappale kipusi oitis ilmestyttyään Suomen virallisen singlelistan kärkisijalle. Kappaleen kirjoitti Lordin keulahahmo Mr. Lordi, eli oikealta nimeltään Tomi Putaansuu, sekä bändin basisti Mr. Ox. Varsinainen videoleike “Bite It Like a Bulldog” -kappaleesta on Teemu “Limppu” Lindbergin ohjaama. Bändin joukot halusivat saavuttaa uudella musiikkivideollaan sellaista menoa & meininkiä, jota ei ole totuttu tavaamaan aikaisemmilla audiovisuaalisilla Lordi-luomuksilla. Lindberg on aikaisemmin tehnyt samoissa merkeissä töitä myös Children Of Bodomille ja Northerille.

Tämä musiikkivideo “Bite It Like a Bulldog” -kappaleeseen julkaistiin 3. lokakuuta. Videosta haluttiin koostaa edukseen eroamisen lisäksi myös juonenkäänteiden osalta haastavampi kokonaisuus, joka toisi esiin Lordin nykyisen grotesken tyylin. Musiikkivideon luomistyössä visuaalisiksi lähtökohdiksi bändi kertoo “The Texas Chainsaw Massacre” ja “Hostel”-elokuvat.

“Deadache”-albumin kappaleet:

 1. SCG IV
 2. Girls Go Chopping
 3. Bite It Like A Bulldog
 4. Monsters Keep Me Company
 5. Man Skin Boot
 6. Dr. Sin Is In
 7. The Ghosts Of Heceta Head
 8. Evilyn
 9. The Rebirth Of The Countess
 10. Raise Hell In Heaven
 11. Deadache
 12. The Devil Hides Behind Her Smile
 13. Missing Miss Charlene

Single on lohkaisu Lordin järjestyksessä neljänneltä studioalbumilta, jonka nimi on “Deadache”, ja joka julkaistiin täällä Euroopassa 29. päivä. Yhtä päivää aikaisemmin opus on tarkoitus julkaista Yhdysvalloissa. Levyn tuottajana hard rock -yhtye käytti legendaarista Nino Laurennea. “Deadache” on seuraaja bändin kaksi vuotta sitten esiin laskemalle “The Arockalypse” -kiekolle. Edellinen albumi on myynyt maailmanlaajuisesti yli 350 000 kappaletta. Kiekko on aikojen saatossa julkaistu yli 30 eri maassa. Täällä Suomessa albumi myi kolminkertaista platinaa ja Saksassakin sitä on ostettu kultalevyrajan verran, eli yli 100 000 kopiota. Ruotsalaiset ovat ostaneet “The Arockalypse” -levyä noin 40 000 kappaletta. Kuluvan kuukauden lopussa ilmestyvä Lordi-levy tullaan julkaisemaan noin 30 eri maassa.

Uuden albumin merkeissä Lordin tiimi tulee myös päivittämään lava-asusteitaan. Uudet bändin jäsenten lookit on suunnitellut Mr. Lordi. Suomalaiset fanit voivat kokea uuden visuaalisen ilmeen ja musiikkimateriaalin 31. päivä kuluvaa kuukautta Helsingin Tavastia-klbuin tiloissa, jossa orkesteri kaavailee esiintyvänsä uusissa vetimissään ja soittavansa “Deadache”-albumin alusta loppuun.

Lordi on:

 • Mr. Lordi (laulu)
 • Amen (kitara)
 • OX (basso)
 • Kita (rummut)
 • Awa (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Musiikkivideot sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.