Metallimusiikki.net

Lordilta "Babez for Breakfast" syyskuussa.

 • Julkaistiin sunnuntaina 08.08.2010.
 • Luettu 1614 kertaa
 • Bändit:

Lordin "Babez For Breakfast" -albumin etukannessa piirros hirviövauvasat, joka naama veressä imee tissiä. Kuvan vasemmasssa yläkulmassa Lordin logo ja alaosassa lukee albumin nimi.Julkaistaan 15.9.2010

Tomi Putaansuun hirviöheviyhtye Lordi paljasti aikaisemmin elokuussa jäsentensä uudet kostyymit ja oli vuorossa syyskuussa kauppoihin saapuvan “Babez for Breakfast“ -albumin etukannen paljastaminen. Lordin viidennen albumin graafinen ilme ja yhtyeen jäsenten lava-asut on varustettu kultaisen kasariluvun vaikutteilla. Mr. Lordin mukaan maskit ovat nyt häijympiä kuin aikaisemmin. Ne ovat lisäksi värikkäämpiä kuin ennen. Asusteisiin on otettu jotain vanhaa, paljon uutta, lainattua ja myös jotain sinistä. Näillä saatesanoilla lordilaiset meinaavat tuupata “Babez for Breakfast” -albumi esille 15. syyskuuta Euroopan ja Yhdysvaltain markkinoille. Lokakuun lopussa se ilmestyy myös japanilaisille.

“Babez for Breakfast” nauhoitettiin alkuvuodesta 2010 Yhdysvaltojen Tennesseessä yhdessä tuottaja Michael Wagenerin kanssa. Wagener on aikaisemmin tuottanut musiikkia ozzy Osbournelle, Alice Cooperille, Janet Jacksonille ja mies on myös miksannut Metallican “Master of Puppets” -albumin. Lordi aikoo lohkaista huomenna maanantaina ensimmäiseksi singleksi tulevalta pitkäsoitolta kappaleen “This Is Heavy Metal”. Lisäksi bändi valmistautuu julkaisemaan uransa ensimmäisen Lordi-henkisen iPhone-videopelin maailmanlaajuisesti.

“Babez for Breakfast” -albumin kappaleet:

 1. SCG5: It’s A Boy!
 2. Babez For Breakfast
 3. This Is Heavy Metal
 4. Rock Police
 5. Discoevil
 6. Call Off The Wedding
 7. I Am Bigger Than You
 8. ZombieRawkMachine
 9. Midnite Live
 10. Give Your Life For Rock And Roll
 11. Nonstop Nite
 12. Amen’s Lament To Ra
 13. Loud And Loaded
 14. Granny’s Gone Crazy
 15. Devil’s Lullaby

Lordi julkaisee iPhonelle Lordi The Game -nimisen videopelin. Peli sijoittuu osittain hautausmaalle ja lento-onnettomuuden rysäyspaikalle. Peli sisältää yhteensä kuusi rataa, joista kustakin on tarjolla kolme eri vaikeustasovaihtoehtoa. Kun pelaaja pääsee yhden kentän läpi haluamallaan vaikeustasolla, hänelle näytetään kuvia Lordin jäsenistä. Pelissä nähtävää kuva-aineistoa ei julkaista missään muualla. Videopeli ilmestyy maanantaina 9. elokuuta AppStores-palvelussa. Pelissä kuullaan uutta Lordin musiikkia ja nähdään jonkin verran Mr. Lordin kuvaamaa videoaineistoa.

Lordi on:

 • Mr. Lordi (laulu)
 • Amen (kitara)
 • Awa (kosketinsoittimet)
 • OX (basso)
 • Kita (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.