Metallimusiikki.net

Lordi: "Scarchives Vol. 1".

  • Julkaistiin maanantaina 13.02.2012.
  • Luettu 6539 kertaa
  • Bändit:

Lordi tulee juhlistamaan debyyttialbuminsa ilmestymistä tasan kymmenen vuotta sitten, ja bändin 20-vuotista uraa, tuomalla faniensa kuunneltavaksi CD-DVD:n "Scarchives Vol. 1". Kokoelmalevyn nimi viittaa mahdollisuuteen nähdä myös toisen kokoelmalevyn julkaiseminen myöhemmin. "Scarchives Vol. 1" sisältää entuudestaan julkaisemattoman Lordi-albumin vuodelta 1997. Mukana tulee sen kansilehtinen juuri sellaisena kuin bändi sen vuosia sitten visioi. Pakettiin kuuluva DVD-levy sisältää yhtyeen debyyttikeikan Helsingin Nosturissa vuodelta 2002. Sen settilistaan kuuluu "Get Heavy" -albumin biisejä. Kokoelman julkaisupäivämäärää ei ole vielä lyöty lukkoon.

Bändin keulahahmo Mr. Lordi kertoo, ettei kokoelmalevyjä julkaista samojen kuorien välissä, koska julkaisun tuotantokustannukset olisivat nousseet turhan suuriksi. Sen vuoksi bändi päätti lohkoa kokoelmakiekot yksittäisiksi levyiksi, joten fanit voivat valita mieleisensä materiaalipaketin. "Scarchives Vol. 1" käsittää yhtyeen vuonna 1997 julkaisematta jättäneen "Bend Over And Pray The Lord — The Heavy Rock Album" -kiekon, sekä sen kansitaiteen. Mukana on myös nippelitietoa levyn luomisprosessista, sekä bonusrallit "Get Heavy" sekä "Hulking Dynamo". Ne tuotti ja miksasi TT Oksala vuoden 2002 "Get Heavy" -kiekkoa varten. DVD:lle laitettu keikkataltiointi Nosturista kuvattiin usean kameran voimin eikä keikkavideota ole millään muotoa siloteltu. DVD-levylle ahdetaan myös Mr. Lordin kommenttiraita ja kuvagalleria.

Lordi on:

  • Mr. Lordi (laulu)
  • Amen (kitara)
  • Awa (kosketinsoittimet ja taustalaulu)
  • OX (basso)
  • Otus (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.