Metallimusiikki.net

Lordi esiintyy Dark Floors -elokuvassa.

  • Julkaistiin keskiviikkona 07.11.2007.
  • Luettu 1289 kertaa
  • Bändit:

Hirviömäisen Lordi-bändin keulahahmo promovalokuvassa. Miehen naamapotretti lähikuvana. Näkyy arpinen ja raatomainen nahka ja mädät hampaat, tuimat silmät ja sarvia otsassa.Kuva: Solar Films

Virallinen houkutusvideo uudesta Dark Floors –kauhuelokuvasta on julkaistu aivan äskettäin netissä. Elokuvassa esiintyy suomalainen heavy-yhtye Lordi . Dark Floors kuvattiin täällä Suomen maaperällä. Sen budjetti oli kohtalaisen suuri — noin 4,2 miljoonaa euroa. Leffan esiintyjäkaarti on kattava ja pitää sisällään tunnettuja ja hieman tuntemattomampiakin koti- ja ulkomaisia näyttelijänimiä. Elokuvan on kaavailtu kokevan ensi-iltansa Suomessa helmikuun 8. päivä ensi vuonna. Lordin joukot tekivät leffaa tunnetuksi maailmalla esittelemällä sen Cannesin elokuvafestivaaleilla. Bändin rupinen keulahahmo, Mr. Lordi, on kuvaillut Dark Floorsin olevan perinteinen ja samalla moderni kauhuelokuva, joka tarjoaa katsojalle hirvistyttäviä kohtauksia ja aimo annoksen hirviöitäkin.

Genreltään Dark Floors on lähinnä psykologinen trilleri, mutta siinä on voimakkaasti kauhuelokuville ominaisia elementtejä. Leffan juoni kertoo autistisia taipumuksia omaavasat tyttärestä, jonka terveydestä vanhemmat ovat huolestuneita. Isä vie tyttärensä sairaalaan vastoin tytön omaa tahtoa, sillä hän ei keksi tytön tilan korjaamiseksi muuta ratkaisua. Matkalla kohti sairaalaa hissi menee rikki ja se aloittaa arvaamattoman tapahtumaketjun… Hissin ovien vihdoin avauduttua, huomaavat he joutuneensa karmivaan tilanteeseen jossa silvotut raadot ja epäolennot viettävät bakkanaalia.

“Dark Floors” -teaser:

Dark Floors on yksi kalleimmista tähän asti tehdyistä suomalaiselokuvista. Elokuvassa esiintyy kaikki Lordi-yhtyeen jäsenet. Elokuvassa jäsenet eivät esiinny yhtyeenä vaan ihmisten tielle ilmestyvinä rujonnäköisinä hirviöinä. Bändin keulahahmona toimiva Tomi “Mr. Lordi” Putaansuu on kuitenkin vastuussa myös elokuvan tunnuskappaleesta.

  • Mr. Lordi_ (laulu)
  • Kita (rummut)
  • Amen (kitara)
  • OX (basso)
  • Awa (kosketinsoittimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.