Metallimusiikki.net

Lordi: "Mie Oon Lordi" ei myy odotetusti.

  • Julkaistiin sunnuntaina 19.11.2006.
  • Luettu 1750 kertaa
  • Bändit:

Hard rock -yhtye Lordi ei niitä menestystä odotetulla tavalla kun on kyse bändin keulahahmoa käsittelevästä kirjasta. “Mie Oon Lordi” -niminen opus, jonka on kirjoittanut Helsingin Sanomien reportteri Jussi Ahlroth, on kohdannut kritiikkiä koska se ei paljasta tarpeeksi uutta tietoa bändistä... Ilta-Sanomat-lehden mukaan kirjan myynti ei ole käynnistynyt kuten odotettiin. Lordin keulahahmo yrittää parantaa kirjan myyntiä käymällä jakamassa nimikirjoituksia Helsingin Akadeemisessa Kirjakaupassa perjantaina, 17. päivä kuluvaa kuukautta.

Lordi julkaisi hiljattain uuden DVD-levyn, jonka nimi on “Market Square Massacre”, Saksassa marraskuun 3. päivä. Levy sisältää bändin musiikkivideoita ja keikkataltiointia mm. Helsingistä, jolloin Lordi esiintyi 90 000 suomalaisen edessä. “Marker Square Massacre” pitää sisällään lisäksi bonusmateriaalia Ateenasta. Levylle on mahdutettu myös uusi versio Lordin hittikappaleesta “Would You Love a Monsterman?”.

Bändin albumi “The Arockalypse” myi Ruotsissa kultaa, eli yli 30 000 kappaletta. CD-kiekko kipusi myös albumilistojen kärkeen useiden viikkojen ajaksi.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.