Metallimusiikki.net

Malfeitor: "Incubus".

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.05.2009.
 • Luettu 979 kertaa
 • Bändit:

Malfeitorin albumin "Incubus". Kannessa kellertäviä ja mustia värisävyjä. Yhtyeen logo muistuttaa risukasaa ja se on sijoitettu kuvan keskelle.Julkaistaan 31.8.2009

Italiassa toimiva Malfeitor paljasti sunnuntaina 24. päivä aikovansa julkaista mustaa metallai 31.8.2009 puolalaisen Agonia Recordsin kautta. Vuorossa on seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle debyyttialbumille “Unio Mystica Maxima”. Uunituoreen albumin nimi on “Incubus”. Se nauhoitettiin Roomassa Le Serpent Rouge Studiossa ja levyn soittolistalle päätyi yhdeksän biisiä. Kappaleet ovat yhtyeen myyntipuheen mukaan häiritseviä hymnejä sanoinkuvaamattomasta synkkyydestä ja Vasemman Käden polusta. Lätty ilmestyy CD:nä ja vinyylinäkin. “Incubus”-albumin kappaleita Malfeitor haluaa soitella kylillä syyskuussa, joten bändi petraa tälläkin hetkellä soittotaitojaan tulevia keikkoja varten.

Esikoisalbumi “Unio Mystica Maxim” julkaistiin CD- ja LP-versioina syyskuussa 2007. Albumin julkaisi Scarlet Records. Uuden albumin kappaleiden kirjoittaminen päättyi elokuussa 2008. Levyn äänitysvaihe käynnistyi syyskuussa ja päättyi joulukuussa.

“Incubus”-albumin kappaleet:

 1. Down with Me
 2. Into the Qliphot of Golachab
 3. Mysterious,Mystical, Majestic
 4. Promethean Fire
 5. Typhonian Gods
 6. Dark Saturnian Chaos
 7. The Other Half
 8. Void of Voids
 9. Incubus
 10. Antisaturno (Thùnapsù)

Yhtyeessä rumpalina toiminut Atum poistui tai poistettiin Malfeitorin miesvahvuudesta. Hänet tullaan korvaamaan mitä pikimmin. Uuden pellinpaukuttajan nimen yhtye toivoo voivansa ilmoittaa seuraavien viikkojen kuluessa.

Helmikuussa Malfeitor ryhtyi etsimään basistia live-esiintymisten soittamista varten. Soittajan toivottiin kykenevän saapumaan Rooman alueille bänditreenejä varten. Basistilta toivottiin myös kokemusta keikkailusta ja studiotyöskentelystä, sekä halukkuutta matkustella bändin kanssa keikkapaikasta toiseen.

Malfeitor on:

 • M. Fabban (laulu)
 • Munholy (kitarat)
 • Hell-IO-Kabbalus (kitarat)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.