Metallimusiikki.net

malfeitor

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen malfeitor liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin malfeitor. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin malfeitor liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Malfeitor: "Dum Morior Orior".

 • Julkaistiin sunnuntaina 26.02.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 744 kertaa
 • Bändit:

Sinertävä ja synkkä piirros kaapuhahmosta, jonka alla kolme demoniolentoa. Kuvan yläosassa Malfeitor-logo.Julkaistaan keväällä 2012

Tukholmalainen death metallia tekevä Malfeitor ilmoitti eilen uuden "Dum Morior Orior" -albuminsa biisien nauhoitetun kaikilta osin ja että niiden miksaamisprosessi on vihdoin päässyt käynnistymään. Aikaisemmin helmikuussa yhtye teetti maalattuja potretteja yhtyeen jäsenistä Daniel Devilishillä ja Benny Mobergilla. Debyyttialbumin kansitaide, joka näkyy oikealla puolen, esiteltiin yleisölle tammikuun jälkimmäisellä puoliskolla. Kuvan maalasi Daniel Devilish. Sama graafikko kuvitti myös yhtyeen demokasetin "To Hell, Farewell" kansitaiteen viime vuonna. Albumi julkaistaan keväällä Hellthrasher Productionsin avulla ja vinyylipainos erikseen Chaos Recordsin tuella. Niiden julkaisupäivämääriä ei ole vielä varmistettu.

Lue koko julkaisu…

Malfeitoriin uusi rumpali.

 • Julkaistiin maanantaina 21.03.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 786 kertaa
 • Bändit:

Tukholman läänistä käsin death metallia kilkattava Malfeitor nimesi ryhmänsä uusimmaksi täydennysmieheksi Janne Björkenfjällin. Hän soittaa yhtyeessä rumpuja. Björkenfjällin soittoa on aikaisemmin kuultu ruotsalaisissa kuolonmetallibändeissä, kuten Excruciatessa, Morpheuksessa, Masticationissa ja Exhumedissa. Aikaisemmin maaliskuussa Malfeitor kertoi työstävänsä pitkästä aikaa uutta musiikkiaineistoa seuraavaa, myöhemmin vuonna 2011 julkaistavaa, studioalbumia varten. Yhtye hajosi vuonna 1994 ja ryhmän comebackia ryhdyttiin suunnittelemaan viime vuoden puolella. Bändin mukaan uusi Malfeitor on 17 vuoden takaista versiota intensiivisempi, nopeampi ja brutaalimpi. Viidestä uudella albumilla kuultavasta kappaleesta on julkaistu näyteklipit bändin Facebook-sivuilla.

Lue koko julkaisu…

Malfeitor: "Incubus".

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 999 kertaa
 • Bändit:

Malfeitorin albumin "Incubus". Kannessa kellertäviä ja mustia värisävyjä. Yhtyeen logo muistuttaa risukasaa ja se on sijoitettu kuvan keskelle.Julkaistaan 31.8.2009

Italiassa toimiva Malfeitor (www.malfeitor.net) paljasti sunnuntaina 24. päivä aikovansa julkaista mustaa metallai 31.8.2009 puolalaisen Agonia Recordsin kautta. Vuorossa on seuraaja kaksi vuotta sitten ilmestyneelle debyyttialbumille "Unio Mystica Maxima". Uunituoreen albumin nimi on "Incubus". Se nauhoitettiin Roomassa Le Serpent Rouge Studiossa ja levyn soittolistalle päätyi yhdeksän biisiä. Kappaleet ovat yhtyeen myyntipuheen mukaan häiritseviä hymnejä sanoinkuvaamattomasta synkkyydestä ja Vasemman Käden polusta. Lätty ilmestyy CD:nä ja vinyylinäkin. "Incubus"-albumin kappaleita Malfeitor haluaa soitella kylillä syyskuussa, joten bändi petraa tälläkin hetkellä soittotaitojaan tulevia keikkoja varten.

Lue koko julkaisu…

Malfeitor sopimukseen Scarlet Recordsin kanssa.

 • Julkaistiin perjantaina 08.06.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 715 kertaa
 • Bändit:

Italialainen bm-mörkö Malfeitor (www.malfeitor.net), jonka riveihin kuuluu basisti-laulaja M. Fabban (Aborym), on solminut äskettäin yhden albumin käsittävän levytyssopimuksen Scarlet Recordsin kanssa. M. Fabban kertoo yhtyeen nettisivuilla julkaisemassaan tiedotteessa tunteneensa SR:n henkilöstön jo vuodesta 1997, sillä kyseinen firma julkaisi miehen Aborym-bändin albumit vuonna 1999 (nimeltään "Kali Yuga Bizarre" sekä 2001 (albumin "Fire Walk With Us"). Mies kehuu, että Scarlet jos kuka tietää kuinka Malfeitorin kaltainen nuori äpärä saadaan nousemaan ihmisten ilmoille.

Lue koko julkaisu…