Metallimusiikki.net

Malfeitoriin uusi rumpali.

  • Julkaistiin maanantaina 21.03.2011.
  • Luettu 801 kertaa
  • Bändit:

Tukholman läänistä käsin death metallia kilkattava Malfeitor nimesi ryhmänsä uusimmaksi täydennysmieheksi Janne Björkenfjällin. Hän soittaa yhtyeessä rumpuja. Björkenfjällin soittoa on aikaisemmin kuultu ruotsalaisissa kuolonmetallibändeissä, kuten Excruciatessa, Morpheuksessa, Masticationissa ja Exhumedissa. Aikaisemmin maaliskuussa Malfeitor kertoi työstävänsä pitkästä aikaa uutta musiikkiaineistoa seuraavaa, myöhemmin vuonna 2011 julkaistavaa, studioalbumia varten. Yhtye hajosi vuonna 1994 ja ryhmän comebackia ryhdyttiin suunnittelemaan viime vuoden puolella. Bändin mukaan uusi Malfeitor on 17 vuoden takaista versiota intensiivisempi, nopeampi ja brutaalimpi. Viidestä uudella albumilla kuultavasta kappaleesta on julkaistu näyteklipit bändin Facebook-sivuilla.

Uuden Malfeitor-albumin äänimaailmaan on haettu vaikutteita Immolationin ja Deiciden tyylistä, sekä säilytetty ruotsalaisen death metallin vaikutteet. Yhtye etsii tällä hetkellä kiinnostunutta levy-yhtiötä julkaisemaan seuraavan studiolätyn. Bändi laittoi ensimmäisen uuden säveltämänsä biisin kuunneltavaksi Facebook-sivuilleen. Kuunneltavaksi laitettu kapaple on nimeltään “Scenes from a Slaughterhouse”. Se on 3,5 minuutin pituinen kappale. Muita uuden studioalbumin sisälmyksiä ei ole vielä paljastettu. Taustatietoja bändistä löytyy sen MySpace-sivuilta.

Malfeitor on:

  • Mattias Parkkila (laulu)
  • Benny Moberg (kitara)
  • Janne Björkenfjäll (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.