Metallimusiikki.net

Malfeitor sopimukseen Scarlet Recordsin kanssa.

 • Julkaistiin perjantaina 08.06.2007.
 • Luettu 714 kertaa
 • Bändit:

Italialainen bm-mörkö Malfeitor , jonka riveihin kuuluu basisti-laulaja M. Fabban (Aborym), on solminut äskettäin yhden albumin käsittävän levytyssopimuksen Scarlet Recordsin kanssa. M. Fabban kertoo yhtyeen nettisivuilla julkaisemassaan tiedotteessa tunteneensa SR:n henkilöstön jo vuodesta 1997, sillä kyseinen firma julkaisi miehen Aborym-bändin albumit vuonna 1999 (nimeltään “Kali Yuga Bizarre” sekä 2001 (albumin “Fire Walk With Us”). Mies kehuu, että Scarlet jos kuka tietää kuinka Malfeitorin kaltainen nuori äpärä saadaan nousemaan ihmisten ilmoille.

M. Fabban kertoo Malfeitorin saaneen useita kiinnostavia tarjouksia levy-yhtiöiltä, mutta päätyi valitsemaan SR:n koska se on hyvin organisoitu ja rakennettu levy-yhtiö. Scarlet Records on lisäksi toiminut tällä alalla jo useiden vuosien ajan. M. Fabban uskoo valitsemansa levy-yhtiön tekevän bändille hyvää työtä.

Malfeitorin debyyttialbumi, jonka nimi on “Unio Mystica Maxima”, tullaan julkaisemaan tämän vuoden syyskuussa sekä CD- että LP-muodossa. Kiekko sisältää yhdeksän biisiä, joiden musiikillinen tyyli on mieltäraastavaa, jäätävää ja synkkää Luciferian black metallia.

“Unio Mystica Maxima” -albumin kappaleet:

 1. Adveniat Infernus (intro)
 2. Rex Bestia Fera
 3. In This Place Forever
 4. Unio Mystica Maxima
 5. Jesus Christi to the Lions
 6. Baphomet
 7. Fiamme Udite
 8. Dungeon
 9. Black Magic Mushrooms (Mysticum-cover)

Albumin grafiikasta vastaa Fabban itse. Levyn kansitaiteen loi sekä CD- että vinyyliversioon Marcelo HVC (Poisoned To Reality, Brazil).

Ennen kuin esikoisalbumi kavahduttaa eläväisten maailmaa, Malfeitor julkaisee erikoisen käsin numeroidun split-EP:n yhdessä norjalaisen Amok-bändin kanssa. Jälkimmäisen remmiin kuuluu Goatpromoter Lava, joka on entinen Taaken jäsen. Kiekko julkaistaan portugalilaisen War Arts Productionsin liukuhihnalta ja siitä painetaan vain pirullinen 666 kappaleen painos.

Malfeitor on:

 • M.Fabban (basso ja laulu)
 • Atum (rummut)
 • Munholy (kitarat)
 • Nighthorn (basso, live-kokoonpanossa)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.