Metallimusiikki.net

Marilyn Manson -fani ampui neljää, sitten itsensä.

  • Julkaistiin torstaina 11.10.2007.
  • Luettu 1072 kertaa
  • Bändit:

Yhdysvalloissa hiljattain tapahtuneessa tulitaistelussa 14-vuotias Marilyn Manson -paitaan pukeutunut nuorukainen ampui kouluun päästyään neljää koulutoveriaan ja sitten lopulta itsensä. The Associated Press -lehden raportin mukaan nuorukainen oli pukeutunut mustiin farkkuihin ja mustaan MM-bändipaitaan. Hänellä oli mustaksi maalatut kynnet. Nuorukainen räiski koulutiloissa Yhdysvaltojen Clevelandissa viittä koululaista ja sen jälkeen ampui itsensä.

Kouluampujan tuntenut opiskelijatoveri kertoi lehdelle nuorukaisen olleen mielipuoli. Hänen kerrotaan uhanneen räjäyttää koulu taivaan tuuliin ja että hän oli ohannut puukottaa “kaikkia”. Doneisha LeVert, joka tunsi ampujan, ei tiennyt miten suhtautua näihin uhkauksiin. Ampuja oli erotettu koulusta tappelun vuoksi kaksi päivää ennen ampumisvälikohtausta.

Doneisha LeVert kertoo piiloutuneensa komeroon sen jälkeen kun hän oli kuullut keskusradiosta kuulutettavan “Code Blue”, joka tarkoittaa vaaratilannetta. Sen jälkeen LeVert kuuli ammutun noin 10 laukausta.

Ampuja, nimeltään Asa H. Coon, oli varustautunut kunnolla. Nuorella oli mukanaan kaksi .38 kaliiberin revolveria. Niiden lisäksi kohtauksen päätyttyä poliisiviranomaiset löysivät vielä koulun kylpyhuoneesta kassin täynnä ammuksia ja kolme veistä. Koulun oppilaiden vanhemmat ovat erittäin tuohtuneita siitä, että kouluun voi salakuljettaa tuliaseita huolimatta siitä että opinahjo käyttää metallinpaljastimia niiden löytämiseksi.

Viranomaistietojen mukaan kahta opettajaa ja kahta oppilasta kohden ammuttiin. Näiden lisäksi 14-vuotias tyttölapsi satutti polvensa paetessaan koulusta.

Ampuja oli siirtynyt luokkahuoneeseen räiskimään. Osa luokkatovereista piiloutui laboratiopöytien alle ja katseli kun ammuskelija saapasteli käytävää pitkin. Pöydän alla lymyilleet oppilaat kertovat kuulleensa ampujan kiroilleen ja laukaisseen aseensa useita kertoja.

Koulussa opiskeleva Frances Henderson (14) kertoo kuulleensa ampujasta aikaisemminkin. Coon oli Hendersonin mukaan lausunut hänelle, että: “Minulla on jotain teille kaikille”. Henderson luonnehtii Coonia goottilaiseksi, sillä hän oli yleensä aina mustiin pukeutunut, hänellä oli musta takki, mustat saappaat ja kaulapanta.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.