Metallimusiikki.net

marilyn manson

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen marilyn manson liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin marilyn manson. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin marilyn manson liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Marilyn Manson luhistui lavalle

 • Julkaistiin lauantaina 09.02.2013.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1538 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Mansonin keulahahmo keskeytti keskiviikkona Kanadassa tekemänsä esiintymisen luhistuttuaan esiintymislavalle ja ryhdyttyään oksentamaan. Konsertin loppuvaiheilla tapahtunut välikohtaus videoitiin. Bändi oli tuolloin esiintymässä Saskatoon-nimisellä paikkakunnalla sijaitsevassa TCU Placessa. 44-vuotias Manson ryhtyi kesken "Beautiful People" -biisiä puklaamaan ympärilleen ennen kuin vajosi permannolle, josta hänet raahattiin takahuoneeseen kolmen miehen voimin. Marilyn Mansonin muut jäsenet jatkoivat musiikin soittamista. Muusikko antoi pian tapahtuneen jälkeen lausunnon lehdistölle, jossa hän selitti tuona iltana voineen pahoin flunssan takia haluamatta kuitenkaan perua keikkaansa Kanadassa. Miestä ei viety sairaalaan vaan hän palasi hotellihuoneeseensa lepäämään.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Mansonilta "Slo-Mo-Tion"-single

 • Julkaistiin maanantaina 13.08.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1210 kertaa
 • Bändit:

Musta tausta, jonka vasemmalla puolen näkyy Marilyn Manson naama kalpeana ja mustia pystysuoria juovia täynnä.Julkaistaan 13.8.2012

Yhdysvaltalainen Marilyn Manson julkaisee tänään 13. elokuuta uuden singlen, musiikkivideoksikin puetun kappaleen "Slo-Mo-Tion". Se on viides biisi "Born Villain" -albumin soittolistalla. Industrial metallia edustava raita nimettiin viime vuoden joulukuussa ja toukokuussa sitä soitettiin ensimmäistä kertaa yleisölle. Yhtye kertoi kesäkuun lopussa Facebook-sivujensa välityksellä valmistavansa singleen musiikkivideota — se valmistui viime perjantaina. Videon julkaisuhetkeä ei ole vielä kerrottu. "Slo-Mo-Tion" on 4,5 minuutin mittainen biisi, jonka bändin laulaja Marilyn Manson sävelsi ja sanoitti yhdessä Twiggy Ramirezin, Fred Sablanin ja osittain myös Chris Vrennan kanssa. Marilyn Manson hankki perjantaina mediahuomiota osakseen tuhertamalla naamavärkkiinsä englanninkieliset sanat "fuck you" oltuaan Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson esiintyy Californicationin 6. tuotantokaudella

 • Julkaistiin keskiviikkona 27.06.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1618 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen rokkarimuusikko Marilyn Manson tullaan näkemään televisiosarja Californicationin kuudennen tuotantokauden eräänä tähtivieraana. 43-vuotais metallimuusikko Brian Hugh Warner, joka tunnetaan paremmin nimellä Marilyn Manson, esiintyy omana itseään kuutoskauden seitsemännessä jaksossa. Californicationin vakituinen tähti on Salaisista Kansiosta tuttu David Duchovny, joka näyttelee hedonistista kirjailijaa. Sarjan kuudes tuotantokausi lähetettäneen yhdysvaltalaiselle sohvayleisölle ensi vuoden alusta alkaen. Sarjan jaksojen kuvaukset ovat kesken. Marilyn Manson aikaisemmin nähty näyttelemässä lyhytelokuvassa Wrong Cops, joka sai ensiesityksensä Ranskan Cannes-elokuvafestivaalissa viime kuussa. Manson oli lyhytelokuvan pääroolissa. Mies on nähty myös Jawbreakerissa, Party Monsterissa ja Lost Highwayssä.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson: "Born Villain".

 • Julkaistiin perjantaina 23.03.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1423 kertaa
 • Bändit:

Mustavalkoinen valokuva tai piirros Mansonista, jolla mustat huulet ja letti. Vasemmassa alakulmassa Marilyn Manson -logo valkoisella värillä.Julkaistaan 30.4.2012

Yhdysvaltalainen Marilyn Manson tuo huhtikuun lopussa esiin uuden, uransa järjestyksessä kahdeksannen, albumin yhtyeen oman Hell, etc.:n ja Cooking Vinyl Recordsin yhteispelinä. Levy sai nimekseen "Born Villain". Bändin keulahahmon mukaan kiekon nuotitus on edellisiä levyjä raskaampi. Levyltä julkaistiin johtosingleksi "No Reflection", jota soitettiin ensimmäistä kertaa Yhdysvaltojen radioaalloilla maaliskuun 7. päivä. Se on laitettu myyntiin iTunesiin. Mansonin mukaan uutukaisalbumilla on aistittavissa juuri sellainen kunnianhimo ja päättäväisyys, kuin silloin kun hän ensimmäistä kertaa aloitti musiikin tekemisen. Lopputulosta mies on luonnehtinut aivan erilaiseksi kuin aikaisempi Marilyn Manson -materiaali. Sen sijaan albumilla muistuttaa Killing Joken, Joy Divisionin, Revolting Cocksin, Bauhausin ja Birthday Partyn tuotantoa — niiden tuotantoa Manson kuunteli ennen kuin itse ryhtyi säveltämään musiikkia.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Mansonin Chris Vrenna erosi.

 • Julkaistiin maanantaina 28.11.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1176 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Mansonin rumpalina ja kosketinsoittajanakin toiminut muusikko ja tuottaja Chris Vrenna erosi Mansonin leiristä voidakseen keskittyä paremmin tuottajan uransa kehittämiseen sekä DJ-keikkojen soittamiseen. Lisäksi hän aikoo pureutua Tweaker-yhtyeen seuraavan, vuoden 2012 varrella julkaistavan, albumin valmistamiseen. Vrenna selventää, ettei eroaminen Marilyn Mansonista johdu yhteensopimattomista henkilökemioista. Mies katsoo hänen hommansa hoidetun nyt kun "Born Villain" on pääosin äänitetty, joten nyt on sopiva sauma siirtyä muihin hommiin. Chris Vrenna toimi 1990-luvun alkuvaiheessa Nine Inch Nailsin vakituisena jäsenenä. Lisäksi hän on tuottanut Nine Inch Nailsin lisäksi Smashing Pumpkinsin, Guns N’ Rosesin sekä Marilyn Mansonin musiikkia, kuten myös Evanescencen viimeisimmän albumin.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Mansonilta biisinäyte.

 • Julkaistiin tiistaina 24.05.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1203 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) latasi aikaisemmin viime sunnuntaina Vimeo-videopalveluun vajaan puolen minuutin pituisen ääninäytteen, nimeltään "I am no one", joka on ote aikaisemmin julkaisemattomasta uudesta biisistä. Marilyn Manson on bändinsä jäsenten kanssa studiossa nauhoittamassa uransa järjestyksessä kahdeksatta studioalbumia. Teos tullaan todennäköisesti julkaisemaan myöhemmin kuluvana vuonna Cooking Vinyl Recordsin tuella. Albumilla ei enää kuulla rumpalina Ginger Fishiä, sillä hän poistui tästä ryhmästä helmikuussa soittaakseen jatkossa Rob Zombien kanssa. Marilyn Mansonin viimeisin studioalbumi on toukokuussa 2009 ilmestynyt "The High End of Low". Se on ensimmäinen kiekko pitkään aikaan, jolloin bändin vanha basisti Twiggy Ramirez osallistui levyn äänittämiseen.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson -fani ampui itseään päähän.

 • Julkaistiin tiistaina 19.05.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1763 kertaa
 • Bändit:

15-vuotias teinipoika Yhdysvaltojen Louisianassa sijaitsevassa koulussa ampui itseään pienikaliiperisella pistoolilla päähän. Ampumavälikohtaus koettiin eilen maanantaina, kun poika oli saapunut kouluun aikomuksenaan järjestää verilöyly. Teinipoika käski ensin opettajaansa ylistämään Marilyn Mansonia ja tehosti käskyään ampumalla laukauksen opettajaa kohti. Opettaja kieltäytyi moisesta hömpötyksestä, josta voimaantuneena poika ampui itseään päähän. Yläasteen kahdeksannella luokalla opiskellut poika on tällä hetkellä ymmärrettävästi varsin kriittisessä kunnossa. Häntä hoidetaan sairaalassa. Pojan kotoa löydettiin itsemurhaviesti, jossa hän ilmoitti aikovansa lahdata koulukavereitaan ja sitten itsensä. Nuorukainen ilmeisesti meni hieman sekaisin kaksivaiheisen operaationsa suorittamisessa ampuen ensin itseään.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson: "The High End of Low".

 • Julkaistiin perjantaina 10.04.2009.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1576 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) kutsuu uransa seitsemättä albumiaan nimellä "The High End of Low". Levy on tarkoitus julkaista alustavien tietojen mukaan ensimmäisenä Yhdysvalloissa tiistaina 26. toukokuuta Interscope-levymerkin kautta. Euroopan alueelle julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi varmistettu. Bändi aikoo julkaista ennen varsinaista albumia ensimmäisen singlen, nimeltään "Arma-God Damn-Mother Fuckin’-Geddon", tasan viikkoa ennen kuin albumi saapuu kauppoihin.

Jenkkibändi tulee marssimaan kesäkuussa ympäri Eurooppaa soitellen ensisijaisesti festivaaleilla. Kiertueella kuullaan Marilyn Mansonin uusinta kokoonpanoa, johon kuuluu pitkästä aikaa jälleen Twiggy Ramirezia. Keikkakokoonpanoon on kiinnitetty myös kosketinsoittaja Chris Vrenna ja rumpali Ginger Fish.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Mansonin absintti kuin viemärivettä.

 • Julkaistiin torstaina 14.02.2008.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2178 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Mansonin Brian Warner seisoo maskit kasvoilla ja kummalliset harmahtavat puvun vaatteet yllään. Mies ojentelee käsiään. Käsivarsissa tatuointeja.Kuvassa MM

Amerikkalaisen muusikko Marilyn Mansonin (www.marilynmanson.com) mukaan nimetty absinttimerkki, Mansinthe, on saanut alan ammattilaisilta hyvin raatelevan tuomion. Epicurious.com:in järjestämä makutuomaristo tuli maisteltuaan juomaa siihen tulokseen, että Mansonin Mansinthe ei todellakaan sisällä niitä aineksia, joita vaaditaan korkeatasoiselta absinttijuomalta. Mansinthe on juryn mukaan ensinnäkin turhan pahalta haisevaa — lautamiehet ovat kertoneet shokkirokkarin absinttilaadun haisevan samalta kuin viemärivesi tai suoalueen mutavelli.

Mansinthe-nimeä kantava ala-arvoinen absintti on valmistettu Sveitsissä eikä sitä vielä tähän mennessä ole saatu myytäväksi Marilyn Mansonin kotimaahan. Juoman johdosta pidetty palopuhe hehkutti Mansinthen olevan autenttista absinttia, joka on tislattu korkealaatuisista yrteistä ja että juoma on luonnonaineiden värjäämää eikä sitä ole sokeroitu. Manson on osallistunut juoman kehittämiseen.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson -fani ampui neljää, sitten itsensä.

 • Julkaistiin torstaina 11.10.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1239 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvalloissa hiljattain tapahtuneessa tulitaistelussa 14-vuotias Marilyn Manson -paitaan pukeutunut nuorukainen ampui kouluun päästyään neljää koulutoveriaan ja sitten lopulta itsensä. The Associated Press -lehden raportin mukaan nuorukainen oli pukeutunut mustiin farkkuihin ja mustaan MM-bändipaitaan. Hänellä oli mustaksi maalatut kynnet. Nuorukainen räiski koulutiloissa Yhdysvaltojen Clevelandissa viittä koululaista ja sen jälkeen ampui itsensä.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson ohjaa "Phantasmagoria"-elokuvan.

 • Julkaistiin lauantaina 14.07.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 2022 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Mansonin Brian Warner seisoo maskit kasvoilla ja kummalliset harmahtavat puvun vaatteet yllään. Mies ojentelee käsiään. Käsivarsissa tatuointeja.Kauhuelokuva rokkarilta

Uutistoimisto United Press International tiedottaa amerikkalaisen Marilyn Mansonin (www.marilynmanson.com) kaavailevan aloittelevansa kauhuelokuvansa parissa työskentelemistä kunhan hän saa bändinsä kanssa hoidettu kiertuereissut pois päiväjärjestyksestä. Marilyn Manson keikkailee promotakseen uutta "Eat Me, Drink Me" -pitkäsoittoaan. MM:n, jonka syntymänimi on Brian Warner, on tarkoitus ryhtyä kuvaamaan "Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll" -nimistä kauhuelokuvaa. Ohjaamisen lisäksi hän aikoo ottaa vastuun myös elokuvan biisien säveltämisestä.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson: "Heart-Shaped Glasses" -esikatselu.

 • Julkaistiin perjantaina 27.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1230 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Mansonin Brian Warner seisoo maskit kasvoilla ja kummalliset harmahtavat puvun vaatteet yllään. Mies ojentelee käsiään. Käsivarsissa tatuointeja.Brian Warner syntyi v. 1969

Amerikkalainen "shokkirokkari" Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) julkaisi netissä 34 sekunnin pituisen "Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" -videoleikkeen. Kyseessä on MM:n uusi single-julkaisu. Huhujen mukaan video kuvattiin 3D-muodossa ja että se on vain esimakua suuremmasta kokonaisuudesta, jota Marilyn Manson työstää yhdessä "Titanic"-elokuvan ohjanneen James Cameronin kanssa. Miesten välistä yhteistyötä ei ole virallisesti vahvistettu.

"Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)" -single on lohkaisu yhtyeen tulevalta "Eat Me, Drink Me" -albumilta.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson: Euroopan-kiertue.

 • Julkaistiin lauantaina 03.03.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1164 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Manson -bändin jäsenet, eli neljä miestä Brianin lisäksi, seisovat Brianin takana. Brianilla ei ole paitaa, kasvoilla on irvistys ja päässä pitkät hiukset.Amerikkalainen Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) on tulossa Eurooppaan. Bändi lähtee reissuun toukokuun lopussa ja tekee keikkoja vanhalla mantereella ainakin 14 kappaletta. Suomeen bändi ei kuitenkaan tällä kertaa ole tulossa, mutta MM käy esiintymässä mm. Saksassa, Sveitsissä, Romaniassa, Belgiassa ja Italiassa.

Lue koko julkaisu…

Marilyn Manson: "Eat Me, Drink Me".

 • Julkaistiin maanantaina 22.01.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1161 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Manson -bändin promokuva. Itse manson seisoo punaisessa puvussa ja bändin muut jäsenet mustissa paraatipuvuissa, heillä on valkoiset hiukset ja meikkiä kasvoillaan.Yhdysvaltalainen Marilyn Manson (www.marilynmanson.com) on paljastanut nettisivuillaanuuden sooloalbuminsa nimen. Julkaisun nimeksi ristittiin "Eat Me, Drink Me". MM on tällä hetkellä viimeistelemässä levyä, jonka julkaisua sopii odottaa tapahtuvaksi kevään aikana. Albumin julkaisua seuraa maailmankiertue.

Lue koko julkaisu…