Metallimusiikki.net

Marilyn Manson: "The High End of Low".

 • Julkaistiin perjantaina 10.04.2009.
 • Luettu 1351 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen Marilyn Manson kutsuu uransa seitsemättä albumiaan nimellä “The High End of Low”. Levy on tarkoitus julkaista alustavien tietojen mukaan ensimmäisenä Yhdysvalloissa tiistaina 26. toukokuuta Interscope-levymerkin kautta. Euroopan alueelle julkaisupäivämäärää ei ole toistaiseksi varmistettu. Bändi aikoo julkaista ennen varsinaista albumia ensimmäisen singlen, nimeltään “Arma-God Damn-Mother Fuckin’-Geddon”, tasan viikkoa ennen kuin albumi saapuu kauppoihin.

Jenkkibändi tulee marssimaan kesäkuussa ympäri Eurooppaa soitellen ensisijaisesti festivaaleilla. Kiertueella kuullaan Marilyn Mansonin uusinta kokoonpanoa, johon kuuluu pitkästä aikaa jälleen Twiggy Ramirezia. Keikkakokoonpanoon on kiinnitetty myös kosketinsoittaja Chris Vrenna ja rumpali Ginger Fish.

Marilyn Mansonin uusimman albumin tuottivat Manson, Vrenna ja Twiggy yhteistuumin. “The High End of Low” nauhoitettiin Hollywood Hills -studiolla viime vuonna. Kiekolla kuullaan keulahahmon mukaan hyvin lopullista ja samanaikaisesti lähes optimistista meininkiä. Manson hehkuttaa uuden albumin olevan kuin Feenix-lintu, joka nousee tulesta. Bändi ei ole vielä listannut albumin lopullista kappalelistaa suuren yleisön nähtäväksi. Manson paljasti hiljattain tekemässään haastattelussa Kerrang!-lehden toimittajalle, että albumi sisältää yhteensä 15 biisiä. Viimeinen albumin kappaleista on nimeltään “15”. Albumin nimi, “The High End of Low”, vuodettiin ilmoille ensimmäistä kertaa helmikuun alussa.

“The High End of Low” -albumin alustava kappalelista:

 1. Arma-God Damn-Mother Fuckin’-Geddon
 2. Blank and White
 3. Devour
 4. Four Rusted Horses
 5. I Want to Kill You Like They Do in the Movies
 6. Leave a Scar
 7. Running to the Edge of the World
 8. White Spider
 9. We’re from America
 10. The Wow
 11. 15

Marilyn Manson on:

 • Marilyn Manson (laulu ja kitara)
 • Twiggy Ramirez (kitarat, basso ja taustalaulu)
 • Chris Vrenna (kosketinsoittimet)
 • Ginger Fish (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.