Metallimusiikki.net

Marilyn Manson ohjaa "Phantasmagoria"-elokuvan.

  • Julkaistiin lauantaina 14.07.2007.
  • Luettu 1842 kertaa
  • Bändit:

Marilyn Mansonin Brian Warner seisoo maskit kasvoilla ja kummalliset harmahtavat puvun vaatteet yllään. Mies ojentelee käsiään. Käsivarsissa tatuointeja.Kauhuelokuva rokkarilta

Uutistoimisto United Press International tiedottaa amerikkalaisen Marilyn Mansonin kaavailevan aloittelevansa kauhuelokuvansa parissa työskentelemistä kunhan hän saa bändinsä kanssa hoidettu kiertuereissut pois päiväjärjestyksestä. Marilyn Manson keikkailee promotakseen uutta “Eat Me, Drink Me” -pitkäsoittoaan. MM:n, jonka syntymänimi on Brian Warner, on tarkoitus ryhtyä kuvaamaan “Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll” -nimistä kauhuelokuvaa. Ohjaamisen lisäksi hän aikoo ottaa vastuun myös elokuvan biisien säveltämisestä.

“Phantasmagoria: The Visions of Lewis Carroll” on Mansonin mukaan edelleen toteutuskelpoinen idea, joka ei ole missään nimessä painunut unholaan. Elokuvan kanssa työskentelemistä on jouduttu lykkäämään bändin kiertuevelvollisuuksien vuoksi. Keikkailun päätyttyä tämän vuoden marras-joulukuussa MM aloittaa elokuvaohjaajan uransa luomisen.

Manson, joka pitää tukikohtaansa USA:n Los Angelesissa, kirjoitti elokuvan screenplayn. Hän aikoo myös ohjata ja esiintyä siinä pääosassa. Elokuvan esiintyjäkaartiin kuuluu ainakin Lily Cole, Tilda Swinton ja Mansonin tyttöystävä Evan Rachel Wood.

Kun mieheltä tiedusteltiin syytä elokuvan tuotantovaiheen lykkäämiseen, Manson kertoi uskovansa elokuvasta tulevan parempi jos sen kanssa ei ryhdytä oitis pelehtimään. Hän kertoo lukeneensa Lewis Carrollin päiväkirjat, joiden pohjalta Manson luonnehtii Carrollia hyvin hauraaksi ja sirpaleiseksi sieluksi.

Marilyn Mansonin Pohjois-Amerikan suuntaan osoitettu kiertue käynnistyy kuluvan kuukauden 25. päivä West Palm Beachista.

Marilyn Manson on:

  • Marilyn Manson (laulu)
  • M. W. Gacy (koskettimet)
  • Ginger Fish (rummut)
  • Tim Skold (basso ja kitara)

Marilyn Manson on kalifornialainen rock-yhtye, joka on tehnyt itseään tutuksi luomalla kerta toisensa jälkeen kohua herättävää musiikkia ja graafista ulosantia. MM perustettiin Floridan Fort Lauderdalessa vuonna 1989 nimellä Marilyn Manson and the Spooky Kids.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.