Metallimusiikki.net

Marilyn Mansonin Chris Vrenna erosi.

  • Julkaistiin maanantaina 28.11.2011.
  • Luettu 1011 kertaa
  • Bändit:

Marilyn Mansonin rumpalina ja kosketinsoittajanakin toiminut muusikko ja tuottaja Chris Vrenna erosi Mansonin leiristä voidakseen keskittyä paremmin tuottajan uransa kehittämiseen sekä DJ-keikkojen soittamiseen. Lisäksi hän aikoo pureutua Tweaker-yhtyeen seuraavan, vuoden 2012 varrella julkaistavan, albumin valmistamiseen. Vrenna selventää, ettei eroaminen Marilyn Mansonista johdu yhteensopimattomista henkilökemioista. Mies katsoo hänen hommansa hoidetun nyt kun "Born Villain" on pääosin äänitetty, joten nyt on sopiva sauma siirtyä muihin hommiin. Chris Vrenna toimi 1990-luvun alkuvaiheessa Nine Inch Nailsin vakituisena jäsenenä. Lisäksi hän on tuottanut Nine Inch Nailsin lisäksi Smashing Pumpkinsin, Guns N’ Rosesin sekä Marilyn Mansonin musiikkia, kuten myös Evanescencen viimeisimmän albumin.

Amerikkalainen metalliyhtye käytti Vrennaa rumpalina kiertueellaan vuonna 2004. Myöhemmin hän paikkasi aikaisemman kosketinsoittajan jättämän aukon ja huhtikuussa 2011 mies otti jälleen rumpalin roolin vastaan, kun Ginger Fish poistui kuvioista. Yhtye ei ole vielä kertonut kuka tulee korvaamaan Vrennan.

Marilyn Mansonin kahdeksas pitkäsoitto tullaan julkaisemaan ensi vuoden helmikuussa. "Born Villain" on yhtyeen keulahahmon mukaan raskaammalla nuotilla äänitetty kuin aikaisemmat tuotokset — Manson luonnehtii albumin äänimaailmaa "suicide death metalliksi". Yhtye suunnittelee lähtevänsä maailmankiertueelle kunhan lätty on julkaistu.

Marilyn Manson on:

  • Marilyn Manson (laulu)
  • Twiggy Ramirez (kitarat ja basso)
  • Fred Sablan (basso)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.