Metallimusiikki.net

Marilyn Manson: "Heart-Shaped Glasses" -esikatselu.

 • Julkaistiin perjantaina 27.04.2007.
 • Luettu 1054 kertaa
 • Bändit:

Marilyn Mansonin Brian Warner seisoo maskit kasvoilla ja kummalliset harmahtavat puvun vaatteet yllään. Mies ojentelee käsiään. Käsivarsissa tatuointeja.Brian Warner syntyi v. 1969

Amerikkalainen “shokkirokkari” Marilyn Manson julkaisi netissä 34 sekunnin pituisen “Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)” -videoleikkeen. Kyseessä on MM:n uusi single-julkaisu. Huhujen mukaan video kuvattiin 3D-muodossa ja että se on vain esimakua suuremmasta kokonaisuudesta, jota Marilyn Manson työstää yhdessä “Titanic”-elokuvan ohjanneen James Cameronin kanssa. Miesten välistä yhteistyötä ei ole virallisesti vahvistettu.

“Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)” -single on lohkaisu yhtyeen tulevalta “Eat Me, Drink Me“ -albumilta.

“Eat Me, Drink Me” -pitkäsoitto on tarkoitus julkaista kesäkuun 5. päivä.

“Eat Me, Drink Me” -albumin kappaleet:

 1. If I Was Your Vampire
 2. Putting Holes in Happiness
 3. The Red Carpet Grave
 4. They Said Hell Is Not Hot
 5. Just a Car Crash Away
 6. Heart-Shaped Glasses (When the Heart Guides the Hand)
 7. Evidence
 8. Are You the Rabbit?
 9. Mutilation is the Most Sincere Form of Flattery
 10. You and Me and The Devil Makes 3
 11. EAT ME, DRINK ME

Huom. Albumin nimikkobiisi kirjoitetaan isoilla kirjaimilla. Albumista tullaan julkaisemaan sekä normaali painos, että keräilijöitä varten rakennettu versio.

Marilyn Manson on:

 • Marilyn Manson (laulu)
 • M. W. Gacy (kosketinsoittimet)
 • Ginger Fish (rummut)
 • Tim Skold (basso ja kitara)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.