Metallimusiikki.net

Marilyn Mansonilta "Slo-Mo-Tion"-single

  • Julkaistiin maanantaina 13.08.2012.
  • Luettu 1040 kertaa
  • Bändit:

Musta tausta, jonka vasemmalla puolen näkyy Marilyn Manson naama kalpeana ja mustia pystysuoria juovia täynnä.Julkaistaan 13.8.2012

Yhdysvaltalainen Marilyn Manson julkaisee tänään 13. elokuuta uuden singlen, musiikkivideoksikin puetun kappaleen "Slo-Mo-Tion". Se on viides biisi "Born Villain" -albumin soittolistalla. Industrial metallia edustava raita nimettiin viime vuoden joulukuussa ja toukokuussa sitä soitettiin ensimmäistä kertaa yleisölle. Yhtye kertoi kesäkuun lopussa Facebook-sivujensa välityksellä valmistavansa singleen musiikkivideota — se valmistui viime perjantaina. Videon julkaisuhetkeä ei ole vielä kerrottu. "Slo-Mo-Tion" on 4,5 minuutin mittainen biisi, jonka bändin laulaja Marilyn Manson sävelsi ja sanoitti yhdessä Twiggy Ramirezin, Fred Sablanin ja osittain myös Chris Vrennan kanssa. Marilyn Manson hankki perjantaina mediahuomiota osakseen tuhertamalla naamavärkkiinsä englanninkieliset sanat "fuck you" oltuaan Los Angelesin kansainvälisellä lentokentällä.

Marilyn Mansonin meikkileikki lentokentällä oli mahdollisesti suunnattu sensaatiohakuisten valokuvaajien suuntaan, joiden Manson vaikuttaa arvelleen olevan hankala saada kuvia myydyksi jos niissä lukee keskeisellä kohdalla rivouksia. Shokkirokkari oli peittänyt kirosanapiirroksensa niin, etteivät paikalla olleet lapset altistuisi niille.

Metallibändin "Born Villain" on yhtyeen kahdeksas albumi. Se ilmestyi toukokuun ensimmäisenä päivänä yhtyeen oman levymerkin, Cooking Vinyl Recordsin, kautta. Hieman alle 60 minuuttia musiikkia sisältävä teos on seuraaja vuoden 2009 menestysalbumille "The High End of Low". Lätyn ensimmäiseksi singleksi valittiin "No Reflection". Se julkaistiin maaliskuussa.

Marilyn Manson on:

  • Marilyn Manson (laulu)
  • Twiggy Ramirez (kitarat)
  • Fred Sablan (basso)
  • Jason Sutter (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.