Metallimusiikki.net

Megadethin Dave Mustaine aikoo hakata naisen.

Yhdysvalloista norjalaisen musiikkitoimittajan luokse haastateltavaksi saapunut Dave Mustaine Megadeth -bändistä lupaa piestä häntä haastatelleen rouvan sairaalakuntoon. Elokuun alussa tehdyssä haastattelussa Dave Mustaine kertoi häntä jututtaneelle Kristin Winsentsille lyhyestä urastaan Metallican kakkoskitaristina. Muusikkoa edustanut levy-yhtiö oli alunperin ohjeistanut journalistia olemaan puimatta Mustainelle kipeää aihetta, mutta norjalaislehti Lydverketille antamassaan turinatuokiossa pelimanni omatahtoisesti lähti käsittelemään hänelle kipeää aihetta. Perjantaina Dave Mustaine kommentoi nettisivuillaan, että tällaiset toimittajat ovat saastaa. Mustaine kehotti olemaan lukematta heikäläisten lehteä ja ostamatta Lydverketin tuotteita. Siinä sivussa mies mainitsi aikovansa hakata Kristin Winsentsin sairaalaan seuraavan kerran kun hän hänet tapaa. Mustaine aikoo etsiä Winsentsin.

Lydverketissä työskentelevä ja toimittajana yli 20 vuoden ajan ollutta Kristin Winsentsiä Mustaine syyttää sensaatiohakuisuudesta. Kitaristi kokee, ettei Metallicasta olisi tässä haastattelussa tarvinnut mainita halaistua sanaa. Winsentsin mukaan hänellä on todisteet siitä, ettei Mustainea kehotettu puhumaan kananlennostaan Metallican riveissä, vaan Daven lähteneen tarinoimaan siitä omaehtoisesti. Naisjournalisti myös muistuttaa, ettei hänen tehtävänään ole mielistellä Mustainea, hän ei kuulu Megadethin faniklubiin. Tähän Megadethin keulahahmo vastasi illalla, että Winsents on ihan tyhmä eikä häntä edes huolittaisi Megadethin faniklubiin.

Dave Mustainen mielestä ne haastattelijat, jotka kyselevät Metallica-aiheisia kysymyksiä häneltä, loukkaavat häntä. Amerikkalainen kokee Lydverketin edustajan olevan henkisesti heikkolahjainen, riidanhaluinen ja sensaatiohakuinen henkilö, jonka 20-vuotisen urana varrella saamat meriitit eivät merkitse mitään. Mustaine toivoo, ettei naisella ole lapsia, jotka lähtisivät seuraamaan äitinsä jalanjäljissä.

48-vuotias hevimuusikko on suuttunut siitä kun Megadethin uusinta “Endgame”-albumia ei käsitelty pitkässä haastattelussa niin paljon kuin hän halusi. Myöhemmin perjantaina Megadethin kitaristi on ryhtynyt perumaan puheitaan sen jälkeen kun Kristin Winsents osoitti hänellä olevan todisteet siitä, ettei kukaan laittanut Mustainea puhumaan hänelle kipeistä aiheista.

Mustaine liittyi Metallicaan vuonna 1981 ja hänet erotettiin siitä kaksi vuotta kestäneen yhteistyön jälkeen sen takia, ettei muusikko kyennyt hillitsemään alkoholin ja huumausaineiden kanssa mälläämistä. Metallican jäsenet kokivat kitaristinsa hidastavan menoa ympärivuorokautisen päihdetilansa takia. Lydverketin julkaisemassa haastattelussa kävi ilmi Dave Mustainen eroamiseen johtanut välikohtaus. Mustaine arvelee hänen saaneen bändistä lähtöpassit sen jälkeen kun James Hetfield potkaisi Mustainen koiraa. Lisätietoja tapahtumasta kerrotaan Lydverketin blogikirjoituksesta.

Megadeth on:

  • Dave Mustaine (laulu ja kitara)
  • Chris Broderick (kitara)
  • James LoMenzo (basso)
  • Shawn Drover (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.