Metallimusiikki.net

Metal over Riihimäki — metalliklubi Riihimäellä

Perjantaina 16.5. järjestettävä neljäs Metal over Riihimäki tarjoaa tukevan paikalliskattauksen metallia. Tapahtuman live-esiintyjiksi on valittu riihimäkeläisen metallimusiikin kestonimet Thromdarr ja Euthanausea.

Euthanausea aloitti taipaleensa vuonna 1990 ja niitti 90-luvun alussa mainetta lukuisten keikkojen ja pienjulkaisujen kautta. Yhtyeen alkuaikojen death/thrash soundiin on sekoittunut ajansaatossa hieman moniulotteisempia elementtejä, mutta yhtyeen tavaramerkkejä ovat edelleen omaperäisyys, murskaava raskaus ja metallinen energisyys.

Thromdarr tunnetaan synkemmän black/death metallin pioneeriyhtyeenä. Yhtye oli ehtinyt tehdä pitkän uran jo ennen vuonna 1998 ilmestynyttä “North Storm Arrives” -debyyttialbumiaan. Toiminta jatkuu ja uudistuneen kokoonpanon tuoreen studiovisiitin aikana tallennettua materiaalia kuullaan varmasti myös lavalta.

Metal over Riihimäki perjantaina 16. toukokuuta Club Escapessa. Tapahtumaan on 18-vuoden ikäraja. Tapahtuman MySpace-sivu löytyy osoitteesta www.myspace.com/metaloverriihimaki.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.