Metallimusiikki.net

thromdarr

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen thromdarr liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin thromdarr. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin thromdarr liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Metal over Riihimäki — metalliklubi Riihimäellä

  • Julkaistiin maanantaina 12.05.2008.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 1127 kertaa
  • Bändit: ,

Perjantaina 16.5. järjestettävä neljäs Metal over Riihimäki tarjoaa tukevan paikalliskattauksen metallia. Tapahtuman live-esiintyjiksi on valittu riihimäkeläisen metallimusiikin kestonimet Thromdarr ja Euthanausea.

Euthanausea aloitti taipaleensa vuonna 1990 ja niitti 90-luvun alussa mainetta lukuisten keikkojen ja pienjulkaisujen kautta. Yhtyeen alkuaikojen death/thrash soundiin on sekoittunut ajansaatossa hieman moniulotteisempia elementtejä, mutta yhtyeen tavaramerkkejä ovat edelleen omaperäisyys, murskaava raskaus ja metallinen energisyys.

Lue koko julkaisu…