Metallimusiikki.net

MetalOrgy 2012 peruuntuu!

MetalOrgy 2012:n järjestäjät uutisoivat joutuvansa perumaan tämän vuoden MetalOrgy-tapahtuman. Tiedotteessa kerrotaan: Tapahtuman toinen järjestäjä sekä Turmion Kätilöiden laulaja Petja Turunen alias MC Raaka Pee on saanut vakavan aivoverenkiertohäiriön, joka vaatii akuuttia sairaalahoitoa. Tämän johdosta tapahtuman järjestäjät ja Turmion Kätilöt eivät koe sopivaksi esiintyä ensi viikon lauantaina. Asiasta oltiin yhtä mieltä niin esiintyjien, ELMU:n kuin järjestäjätahonkin kannalta.

Lisäksi: Olemme erittäin pahoillamme ja toivomme ymmärrystä kaikkien osalta. Tällä hetkellä tärkeintä on vain saada Petja kuntoon. Korvaava tapahtuma pyritään järjestämään mahdollisimman pian ja jo ostetut liput tulevat käymään sellaisenaan. Ennakkoliput voi myös halutessaan palauttaa Tikettiin. Toivomme pikaista paranemista Petjalle ja voimia hänen perheelle.

Tapahtumaa oli tarkoitus viettää lauantaina 15. joulukuuta Helsingin Nosturissa. Ikärajaton illanvietto olisi tarjonnut yleisölle koettavaksi Trumion Kätilöiden ja Fear Of Dominationin sekä Deathchainin esiintymiset. Turmion Kätilöt julkaisi maanantaina tilannetta selvittävän tiedotteen, jossa todetaan: Turmion Kätilöiden keulahahmo Petja Turunen alias MC Raaka Pee joutui vakavan aivoverenkiertohäiriön kouriin viime viikolla ja siirrettiin tänä aamuna teho-osastolta neurologiselle osastolle Kuopion Yliopistollisessa Sairaalassa. Johtuen tästä ja ennustetun toipumisajan pituudesta yhtye on päättänyt pitää määrittelemättömän mittaisen tauon. Sitten kun sen aika on niin yhtye palaa tositoimiin vahvempana kuin koskaan. Tällä hetkellä Turmion Kätilöiden kaikki voimat ja ajatukset ovat Petjan ja hänen perheensä mukana tässä taistelussa.

Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.