Metallimusiikki.net

Midnattsol: "Nordlys".

Midnattsol-bändin kuusihenkinen kokoonapano seisoo rykelmänä vitivalkoista taustaa vasten. Etualalla rinnatusten kaksi vaaleahiuksista naista, joista vasemmanpuoleinen pukeutunut valkoiseen mekkoon ja oikeanpuoleinen mustiin vaatteisiin. Heidän takanaan sNordic Folk Metal

Saksalais-norjalainen Midnattsol on hiljattain vienyt päätökseen uuden albuminsa, nimeltään “Nordlys”, äänitystyöt, joiden alkamisesta Metallimusiikki.net uutisoi jo kuluvan vuoden huhtikuussa. Uusi levy on pian valmis julkaistavaksi. Se syöstään julkisuuteen Napalm Recordsin toimesta 28. maaliskuuta 2008. Kiekon miksaajana toimii Tue Madsen ja sen tulee masteroimaan suomalainen Mika Jussila helsinkiläisen Finnvox Studioiden tiloissa.

Albumi on bändiltä järjestyksessä toinen. “Nordlys” on norjaa ja se tarkoittaa suomeksi revontulia. Midnattsolin joukoissa toimii laulajana Carmen Elise Espenæs, joka on pikkusisko Leaves’ Eyes -yhtyeen vokalisti Liv Kristinelle.

“Nordlys”-albumin kappaleet:

 1. Open Your Eyes
 2. Skogens Lengsel
 3. Northern Light
 4. Konkylie
 5. Wintertimes
 6. Race Of Time
 7. New Horizon
 8. River Of Virgin Soil
 9. En Natt I Nord
 10. Octobre (rajoitetun erikoispainoksen bonuskappale)

Kappaleessa “Octobre” laulaa soolona bändin kitaristi Daniel Droste, joka toimii myös Ahab-yhtyeen vokalistina.

Yhtyeen debyyttialbumi, “Where Twilight Dwells”, julkaistiin Napalm Recordsin toimesta vuonna 2005.

Uuden albumin miksausvaihe starttasi 10. päivä kuluvaa kuukautta Tanskan Arhusissa sijaitsevassa Antfarm Studiossa. Ryhmä vie albuminsa ensi viikon maanantaina Helsinkiin masteroitavaksi. Sen jälkeen tammikuussa 12. päivä Midnattsol järjestää kiekon kuuntelutilaisuuden.

Midnattsol on:

 • Carmen Elise Espenæs (laulu)
 • Birgit Öllbrunner (basso)
 • Chris Merzinsky (rummut)
 • Daniel Fischer (kosketinsoitin)
 • Daniel Droste (kitarat)
 • Christian Hector (kitarat)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin , . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.