Metallimusiikki.net

midnattsol

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen midnattsol liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin midnattsol. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin midnattsol liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Midnattsol: "The Metamorphosis Melody".

 • Julkaistiin sunnuntaina 12.12.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1062 kertaa
 • Bändit:

Saksalais–norjalainen Midnattsol (www.midnattsol.com) uutisoi kutsuvansa levytysuransa järjestyksessä kolmatta virstanpylvästä nimellä "The Metamorphosis Melody". Tämä albumi ilmestyy Euroopan alueella 11 biisin painoksena 25. maaliskuuta 2011. Teoksesta tehdään myös bonus-DVD:llä ja yhdellä bonusraidalla varustettu erikoispainos. DVD:n yksityiskohtia ei ole vielä kerrottu, mutta metallibändi tulee paljastamaan ne seuraavassa tiedotteessa. Opus on nyt ennakkotilattavissa Saksan Amazonin kautta. Uusia biisejä tullaan kuulemaan ensi vuoden aikana myös keikoilla, sillä Midnattsol tulee soittamaan ahkerasti live-esiintymisiä festivaaleilla ja klubeilla.

Lue koko julkaisu…

Midnattsol maanantaina studioon.

 • Julkaistiin tiistaina 18.05.2010.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 968 kertaa
 • Bändit:

Valokuva Midnattsol-bändin kokoonpanoa esittelevä ryhmäkuva. Kuvassa viisi mustiin pukeutunutta muusikkoa, joista neljä miehiä ja yksi nainen, sekä yksi vitivalkoiseen pukeutunut naismuusikko.Yhtyeessä kuusi jäsentä

Folk metallia soittava Midnattsol (www.midnattsol.com) uutisoi viimeisen kuukauden aikana saadun sen verran albumin valmistelemiseen liittyviä töitä valmiiksi, että nyt on tullut aika lähteä uutta materiaalia nauhoittamaan. Norjalais–saksalainen yhtye on vuokrannut studioaikaa maanantaista 24. toukokuuta alkaen. Bändi aikoo ensimmäisen pyrähdyksen aikana toteuttaa osan äänityshommista, jonka jälkeen työt studiossa keskeytyvät ja jatkuvat uudelleen heinäkuussa. Midnattsolin joukot hehkuttavat tehneensä töitä uuden musiikkimateriaalin parissa kovemmin kuin koskaan aikaisemmin. Biisien rakentamiseen on osallistunut ensimmäistä kertaa uusi kitaristi Alex Kautz. Äänitettävän levyn nimeä eikä muita yksityiskohtia ole vielä kerrottu.

Lue koko julkaisu…

Midnattsol: "Nordlys".

Midnattsol-bändin kuusihenkinen kokoonapano seisoo rykelmänä vitivalkoista taustaa vasten. Etualalla rinnatusten kaksi vaaleahiuksista naista, joista vasemmanpuoleinen pukeutunut valkoiseen mekkoon ja oikeanpuoleinen mustiin vaatteisiin. Heidän takanaan sNordic Folk Metal

Saksalais-norjalainen Midnattsol (www.midnattsol.com) on hiljattain vienyt päätökseen uuden albuminsa, nimeltään "Nordlys", äänitystyöt, joiden alkamisesta Metallimusiikki.net uutisoi jo kuluvan vuoden huhtikuussa. Uusi levy on pian valmis julkaistavaksi. Se syöstään julkisuuteen Napalm Recordsin toimesta 28. maaliskuuta 2008. Kiekon miksaajana toimii Tue Madsen ja sen tulee masteroimaan suomalainen Mika Jussila helsinkiläisen Finnvox Studioiden tiloissa.

Albumi on bändiltä järjestyksessä toinen. "Nordlys" on norjaa ja se tarkoittaa suomeksi revontulia. Midnattsolin joukoissa toimii laulajana Carmen Elise Espenæs, joka on pikkusisko Leaves’ Eyes -yhtyeen vokalisti Liv Kristinelle.

Lue koko julkaisu…

Midnattsol valmistautuu äänittämään.

 • Julkaistiin maanantaina 23.04.2007.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 897 kertaa
 • Bändit:

Kuusipäisen Midnattsol-ryhmän jäsenet seisovat valkoista taustaa vasten. Neljä miestä seisoo mustiin pukeutuneina naisten takana. Naisia kaksi kappaletta, joista toisella pitkä valkoinen mekko ja toisella yllään mustat nahkavaatteet."Nordic folk metal"

Saksalais-norjalainen folk metal -yhtye Midnattsol (www.midnattsol.com) on saanut tähän mennessä valmiiksi seitsemän uutta biisia. Nyt yhtye valmistautuu siirtymään studioon, jossa biisit purkitetaan uudeksi albumiksi. Kiekko tulee olemaan jatkoa yhtyeen "Where Twilight Dwell" -pitkäsoitolle.

Bändin kitaristi, Christian Hector, kommentoi uusien biisien olevan aikaisempia kappaleita monimutkaisempia. Niissä on vanhempaa tuotantoa vahvemmin folk-vaikutteita. Carmenin lauluosuudet taas tuntuvat voimakkaammilta.

Lue koko julkaisu…