Metallimusiikki.net

Midnattsol: "The Metamorphosis Melody".

  • Julkaistiin sunnuntaina 12.12.2010.
  • Luettu 972 kertaa
  • Bändit:

Saksalais–norjalainen Midnattsol uutisoi kutsuvansa levytysuransa järjestyksessä kolmatta virstanpylvästä nimellä “The Metamorphosis Melody”. Tämä albumi ilmestyy Euroopan alueella 11 biisin painoksena 25. maaliskuuta 2011. Teoksesta tehdään myös bonus-DVD:llä ja yhdellä bonusraidalla varustettu erikoispainos. DVD:n yksityiskohtia ei ole vielä kerrottu, mutta metallibändi tulee paljastamaan ne seuraavassa tiedotteessa. Opus on nyt ennakkotilattavissa Saksan Amazonin kautta. Uusia biisejä tullaan kuulemaan ensi vuoden aikana myös keikoilla, sillä Midnattsol tulee soittamaan ahkerasti live-esiintymisiä festivaaleilla ja klubeilla.

Pohjoismaiseksi folk metalliksi musiikkiaan kutsuva Midnattsol vaihtoi äskettäin kitaristiaan. Aikaisemmin kitaraa kurittanut Daniel Droste päätti erota yhtyeestä voidakseen jatkossa keskittyä paremmin omaan Ahab-nimiseen laahaavaa metallia luovaan rytmiryhmittymään. Midnattsol kiittää Danielia ja nimittää pian uuden kitaristin. Yhtye ei ole omien sanojensa mukaan löytänyt vielä korvaavaa muusikkoa Drosten tilalle.

Bändi nauhoitti “The Metamorphosis Melody” -albumin Studio E:n tiloissa yhdessä tuottaja Markus Stockin kanssa. Kiekolla kuullaan yhteensä tunnin edestä musiikkimateriaalia. Lisäksi bonus-DVD:lle sisältyy runsaasti muuta aineistoa. Albumin erikoisversiolla kuultavassa bonuskappaleessa laulaa bändin nykyinen entinen kitaristi Daniel Droste.

Yhtyeen toistaiseksi uusin albumi on “Nordlys“. Se julkaistiin Napalm Recordsin tuella viime vuoden maaliskuussa. Kiekko miksattiin Tanskassa Tue Madsenilla ja masteroitiin Helsingissä Finnvoxin studiotiloissa.

Midnattsol on:

  • Carmen Elise Espenæs (laulu)
  • Alex Kautz (kitara)
  • Daniel Fischer (kosketinsoittimet)
  • Birgit Öllbrunner (basso)
  • Christopher Merzinsky (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 0 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.