Metallimusiikki.net

Kirjaudu sisään
Luo profiili

Ministry: "Relapse".

  • Julkaistiin tiistaina 20.12.2011.
  • Luettu 1155 kertaa
  • Bändit:

"Relapse"-albumin kannessa valokuav miehestä, joka makaa maassa kaljapullojen ja pillerien ympärillä.Julkaistaan 30.3.2012

Yhdysvaltalainen industrial metallia soittava Ministry tulee julkaisemaan maaliskuun lopussa 12. albuminsa keulahahmonsa Al Jourgensenin omistaman levy-yhtiön, 13th Planet Recordsin, tuella. Tämän "Relapse"-levyn nauhoitusprosessi käynnistyi syyskuussa. Soittolistalla kuullaan ensimmäistä kertaa vuosiin yhtyeen omaa, uutta tuotantoa. Edellinen Ministryn omalla materiaalilla täytetty albumi ilmestyi noin neljä vuotta sitten. Teoksen ensimmäiseksi singleksi on valittu "99 Percenters". Se ilmestyy iTunesissa 23. joulukuuta ja biisin voi myöhemmin käydä kuuntelemassa myös Ministryn Facebook-profiilista. Biisi on luotu nostattamaan yhteishenkeä niiden protestoijien keskuudessa, jotka ovat eri puolilla Yhdysvaltoja nousseet vastustamaan yritysten ahneutta ja kapitalismia. Ministryn edellinen albumi myi erityisen hyvin bändin kotimaassa, jossa sitä ostettiin Billboard 200 -listan 130. sijalle asti.

Ministryn Al Jourgensen kommentoi Revolver-lehdelle, ettei hän eivätkä hänen bändinsä jäsenet harmillisesti ehtineet osallistua New Yorkissa järjestettyihin protesteihin, sillä heillä oli parempaakin tekemistä, kuten studioalbumin saaminen valmiiksi deadlineen mennessä. Sen sijaan Jourgensen toivoo protestoijien ostavan albumin ja laulavan sitä kuorossa. Hey man, here’s your song. All you gotta do is chant the chorus, muusikko suosittelee. Ministryn uusi biisimateriaali on musiikillisesti nopeinta ja raskainta, jota Jourgensen on ikinä tehnyt. Levyn biisejä tullaan soittamaan myöhemmin kiertueella, johon kuuluu keulahahmon lisäksi Mike Scaccia ja Tommy Victor kitaristeina, Tony Campos basistina ja Aaron Rossi rummuissa sekä John Bechdel kosketinsoittajana.

Ministry on:

  • Al Jourgensen (laulu, kitara, basso ja kosketinsoittimet)
  • Mike Scaccia (kitara ja basso)
  • Tommy Victor (kitara ja basso)
  • John Bechdel (kosketinsoittimet)
  • Tony Campos (basso)
  • Aaron Rossi (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Petri I. julkaisi tämän artikkelin. Tämän kirjoituksen leipätekstissä on yhteensä noin 131 sanaa. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.