Metallimusiikki.net

ministry

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen ministry liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin ministry. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin ministry liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Al Jourgensen lähtee vieroitukseen

 • Julkaistiin maanantaina 20.01.2014.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 5080 kertaa
 • Bändit:

Ministry-yhtyeen nokkamies Al Jourgensen on paljastanut Facebook-profiilinsa välityksellä aikovansa siirtyä helmikuun 2014 alkupäivinä alkavaan vieroitusohjelmaan, jonka pyrkimyksenä on katkaista Jourgensenin taipumus tissutella turhan usein. Hän uskoo katkaisuhoidon vaikuttavan ainoastaan selvänä pysymiseen eikä erityisemmin sarkasmin tasoon — jos jotakin, se vain paranee. Hän kiittää veljeltään ja perheeltään saamastaan tuesta. Jo aikaisemmin metallimuusikko oli jättänyt jäähyväiset muunlaisille päihteille, huumeille, ja kokee nyt tarvitsevansa apua viinaksista eroon pääsemisessä.

Lue koko julkaisu…

Ministryn kitaristi kuoli lavalle

 • Julkaistiin maanantaina 24.12.2012.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1837 kertaa
 • Bändit:

Yhdysvaltalainen Mike Scaccia, joka toimi uransa varrella useissa ryhmissä, kuten Ministryssä, Rigor Mortisissa ja The Revolting Cocksissa kitaristina, menehtyi 47-vuotiaana viime lauantaina. Muusikon alustavaksi kuolinsyyksi on arveltu strobovalojen laukaisemaa sairaskohtausta. Hän oli esiintymässä Teksasissa sijaitsevassa The Rail Clubissa Rigor Mortis -yhtyeensä kanssa, kun hän odottamatta vajosi elottomana maahan. Mies kiidätettiin ambulanssilla sairaalaan, jossa häntä ei kuitenkaan enää kyetty virvoittamaan. Keikka oli Rigor Mortisin vokalistin, 50 vuotta täyttäneen Bruce Corbittin syntymäpäiväkeikka. Scaccia toimi Rigor Mortisin parissa vuodesta 1983 lähtien. Myöhempinä vuosina hän toimi muun muassa Al Jourgensenin tähdittämän Ministryn kitaristina.

Lue koko julkaisu…

Ministry: "Relapse".

 • Julkaistiin tiistaina 20.12.2011.
 • Kommentointi suljettu
 • Luettu 1256 kertaa
 • Bändit:

"Relapse"-albumin kannessa valokuav miehestä, joka makaa maassa kaljapullojen ja pillerien ympärillä.Julkaistaan 30.3.2012

Yhdysvaltalainen industrial metallia soittava Ministry tulee julkaisemaan maaliskuun lopussa 12. albuminsa keulahahmonsa Al Jourgensenin omistaman levy-yhtiön, 13th Planet Recordsin, tuella. Tämän "Relapse"-levyn nauhoitusprosessi käynnistyi syyskuussa. Soittolistalla kuullaan ensimmäistä kertaa vuosiin yhtyeen omaa, uutta tuotantoa. Edellinen Ministryn omalla materiaalilla täytetty albumi ilmestyi noin neljä vuotta sitten. Teoksen ensimmäiseksi singleksi on valittu "99 Percenters". Se ilmestyy iTunesissa 23. joulukuuta ja biisin voi myöhemmin käydä kuuntelemassa myös Ministryn Facebook-profiilista. Biisi on luotu nostattamaan yhteishenkeä niiden protestoijien keskuudessa, jotka ovat eri puolilla Yhdysvaltoja nousseet vastustamaan yritysten ahneutta ja kapitalismia. Ministryn edellinen albumi myi erityisen hyvin bändin kotimaassa, jossa sitä ostettiin Billboard 200 -listan 130. sijalle asti.

Lue koko julkaisu…