Metallimusiikki.net

Moonspell: "Under Satanæ".

 • Julkaistiin sunnuntaina 02.09.2007.
 • Luettu 952 kertaa
 • Bändit:

Moonspell-goottimetallibändin viisi jäsentä seisoo rivissä tummaa kivitiilistä rakennettua seinää vasten pukeutuneina tummiin tai mustiin vaatteisiin. Osa miehistä on osittain varjojen peitossa.Goottimetallia

Portugalilainen Moonspell -yhtyeen uusi CD-julkaisu, nimeltään “Under Satanæ”, tullaan julkaisemaan SPV:n kautta Saksassa 12. päivä lokakuuta. Kyseessä on musiikillinen täsmäisku, jonka soittolistalle on laitettu uudelleen äänitettyjä versioita yhtyeen legendaarisesta EP-levystä “Under the Moonspell”, mikä julkaistiin alunperin vuonna 1994. Sen lisäksi julkaisun sisälle sullotaan bändin ensimmäinen demo, “Anno Satanæ”. Sen lisäksi tarjolla on Morbid God -nimellä tehty “Serpent Angel” -niminen biisi. Kaikki julkaisun kappaleet on sovitettu uudelleen ja niitä on muutenkin äänitysstudiossa kieritelty ja käännelty, jotta pahimmat vuosien makuuhaavat pääsisivät paranemaan. Kyseessä on täyspitkä studio-CD, joka äänitettiin tanskalaisen Antfarm Studioiden tiloissa yhdessä Tue Madsenin kanssa. Hän on uransa aikana työstänyt musiikkia ainakin The Hauntedille, Dark Tranquillitylle ja jopa Rob Halfordille.

“Under Satanæ” -julkaisun kappaleet:

Huom. Biisit eivät ole lopullisessa järjestyksessä.

 1. Halla alle halla al rabka halla (Praeludium/Incantatum Solistitium)
 2. Tenebrarum Oratorium (Andamento I/Erudit Compendyum)
 3. Interludium/Incantatum Oequinoctum
 4. Tenebrarum Oratorium (Andamento II/Erotic Compendyum)
 5. Opus Diabolicum (Andamento III/Instrumental Compendyum)
 6. Chorai Lusitânia! (Epilogus/Incantatam Maresia)
 7. Intro
 8. Goat on Fire
 9. Ancient Winter Goddess
 10. Wolves From The Fog
 11. Outro
 12. Serpent Angel

Uusi versio Moonspellin kappaleesta “Tenebrarum Oratorium (Andamento I/Erudit Compendyum)” on laitettu yhtyeen MySpace-sivuille kuunneltavaksi kokonaisuudessaan.

Bändi työstää tällä hetkellä uusia biisejä, joista on tarkoitus koostaa seuraaja “Memorial”-albumille. Uudet veisut on tarkoitus laittaa tuotantoon ennen tämän vuoden umpeutumista Woodhouse Studioiden suunnalla. Studiossa orkesteria tukee tuottajan roolissa toimiva Waldemar Sorychta.

Yhtye julkaisi hiljattain “parhaat palat” -kokoelman, nimeltään “The Great Silver Eye”, Century Media Recordsin kautta.

Moonspell on:

 • Fernando Ribeiro (laulu)
 • Ricardo Amorim (kitara)
 • Aires Pereira (basso)
 • Mike Gaspar (rummut)
 • Pedro Paixão (koskettimet)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.