Metallimusiikki.net

Moonspelliltä albumi ensi vuonna.

  • Julkaistiin tiistaina 28.06.2011.
  • Luettu 1121 kertaa
  • Bändit:

Goottimetallibändi Moonspell kertoi maanantaina laulajansa Fernando Ribeiron suulla tämän bändin julkaisevan seuraavan albuminsa ensi vuoden varrella. Muusikko katsoo, että nyt työstettävä albumi tulee olemaan Moonspellin uran hienoimpia helmiä. Sen vuoksi levyn yksityiskohdat aiotaan räväyttää esiin vasta myöhemmin, lähempänä levyn julkaisuajankohtaa. Teoksen nimessä on kaksi sanaa, jotka alkavat kirjaimilla A ja N. Portugalilaisyhtye aikoo valottaa enemmän levyn nimeä kunhan katsoo sopivan hetken tulleen. Tällä hetkellä Moonspell ei tiedä minkä levy-yhtiön tuella luomus julkaistaan. Yhtye onkin nyt ilman levymerkin voimia taustatukena ja kustantaa albuminsa äänitys- ja muut työt omasta pussista. Yhtye lisäksi tuottaa albumin omatoimisesti käyttäen apunaan kahta tuottajaa ja ystäviään.

Yhdeksi uuden albumin tuottajista on nimetty Caliban-bändille töitä tekevä Benny Richter. Richterin vision ja tuoreiden ideoiden uskotaan tuovan uutukaislättyyn kaivattua tunnelmaa. Moonspell on harjoittanut Richterin kanssa yhteistyötä ainakin kahden ja puolen vuoden ajan. Toisena albumin varsinaisista tuottajista toimii tanskalainen Tue Madsen, joka viritti myös Moonspellin äänitteet “Under Satanae” ja “Night Eternal”. Albumin rumpuraidat nauhoitettiin puoliksi Tanskassa Antfarm-studiolla. Madsen osallistui niiden tuottamisen. Hän saapuu myös syyskuussa Portugaliin auttamaan levyn muiden raitojen purkittamisessa ja miksaamisessa. Osa albumin rumpukuvioista aiotaan taltioida Berliinissä. Muut ääniraidat ikuistetaan Portugalissa yhtyeen omassa Inferno Studiossa.

Moonspell on:

  • Fernando Ribeiro (laulu)
  • Ricardo Amorim (kitara)
  • Pedro Paixão (kosketinsoitin ja kitara)
  • Aires Pereira (basso)
  • Miguel Gaspar (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.