Metallimusiikki.net

Musica Diablolta debyyttialbumi 28.5.2010.

  • Julkaistiin sunnuntaina 25.04.2010.
  • Luettu 736 kertaa
  • Bändit:

Musica Diablon albumin "Musica Diallo" etukannessa näkyy tummanharmaa taustakuvio, jonka päällä verenpunaisella värillä viisikantaa muistuttava symboli ja sen yläpuolella goottilaisin kirjaimin Musica Diablon nimi.Julkaistaan 28.5.2010

Brasilian São Paulossa thrash metallia tekevä Musica Diablo paljasti debyyttialbuminsa kappalelistan ja kansitaiteen. Sepulturan laulajan tähdittämä metallibändi aikoo julkaista debyyttialbumikseen “Musica Diablo” -nimisen levyn siten, että se ilmestyy eri kansitaiteilla varustettuna Etelä-Amerikassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa 28. toukokuuta. Levyn kansitaiteen versiot loi Gustavo Sazes. Hän on aikaisemmin tehnyt saman alan töitä death metal -yhtye Arch Enemylle ja norjalaiselle melodista black metallia soittavalle Old Man’s Childille. Bändin kitaristi André kertoo, ettei heillä ollut alunperin aikomuksena julkaista eri kansitaiteita, mutta Sazes toteutti useita niin käyttökelpoisia kuvia, ettei niiden joukosta voitu valita vain yhtä.

Graafikon mukaan modernin metallin ja vanhan koulukunnan tyylien yhdisteleminen ei ollut helppo homma tässä projektissa. Hän uskoo kuitenkin lopputuloksen olevan faneja miellyttävä, sillä kansitaide on hyvin ikoninen ja symbolinen. Musica Diablon pääväriksi hän mieltää punaisen värin, sillä se kuvastaa hyvin yhtyeen musiikin raivokkuutta ja tulisuutta.

Musica Diablo tulee julkaisemaan digitaalisena singlenä kappaleen “Lifeless”. Single ilmestyy ainakin iTunesissa ja sitäkin varten on luvassa eri kansitaide. Singlekappaleen sanoitti Sepulturassakin suutaan soittava Derrick Green. Singlebiisin puolentoista minuutin mittainen näyteklippi on mahdollista kokea siirtymällä bändin MySpace-sivuille. Samasta profiilisivusta löytyy kaksi muutakin näyteversiota.

“Musica Diablo” -albumin kappaleet:

  1. Sweet Revenge
  2. Sacrifice
  3. Live To Buy
  4. Underlord
  5. Work Out
  6. Lifeless
  7. In The Name Of Greed
  8. Betrayed
  9. The Flame Of Anger
  10. Twisted Hate
  11. The Rack

Yhtye lähtee toukokuussa keikkailemaan tänne Eurooppaan. Euroopan-kiertue sisältää tusinan verran keikkoja 26.5. ja 6.6. välisenä aikana. Bändi ei ole tulossa Pohjolaan tämänhetkisten suunnitelmien mukaan. Keikoilla nähdään uutena rumpalina Edu Nicollini, joka paikkasi bändistä viime vuonna heivatun Marcão jättämän aukon. Yhtye värväsi lisäksi uuden kakkoskitaristin André Germani Curcista.

Musica Diablo on:

  • Derrick Green (laulu)
  • André Curci (kitarat)
  • André NM (kitarat)
  • Ricardo Brigas (basso)
  • Edu Nicollini (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.