Metallimusiikki.net

musica diablo

Tällä sivulla listataan kaikki yhtyeeseen musica diablo liittyvä aineisto Metallimusiikki.netissä. Tällä sivulla nimittäin listataan kaikki sivustolla julkaistut artikkelit, jotka liittyvät tavalla tai toisella sellaiseen bändiin kuin musica diablo. Tuoreimmat bändiin kytketyt julkaisut löytyvät sivun yläosasta ja vastaavasti vanhimmat sivun alaosasta. Hakemistosivulla ei välttämättä listata ihan kaikkea tagiin musica diablo liittyvää informaatiota, joten käyttämällä Metallimusiikki.netin hakukonetta voit löytää uusia artikkeleita samasta aiheesta.

Musica Diablolta debyyttialbumi 28.5.2010.

  • Julkaistiin sunnuntaina 25.04.2010.
  • Kommentointi suljettu
  • Luettu 695 kertaa
  • Bändit:

Musica Diablon albumin "Musica Diallo" etukannessa näkyy tummanharmaa taustakuvio, jonka päällä verenpunaisella värillä viisikantaa muistuttava symboli ja sen yläpuolella goottilaisin kirjaimin Musica Diablon nimi.Julkaistaan 28.5.2010

Brasilian São Paulossa thrash metallia tekevä Musica Diablo (www.musicadiablo.com) paljasti debyyttialbuminsa kappalelistan ja kansitaiteen. Sepulturan laulajan tähdittämä metallibändi aikoo julkaista debyyttialbumikseen "Musica Diablo" -nimisen levyn siten, että se ilmestyy eri kansitaiteilla varustettuna Etelä-Amerikassa, Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa 28. toukokuuta. Levyn kansitaiteen versiot loi Gustavo Sazes. Hän on aikaisemmin tehnyt saman alan töitä death metal -yhtye Arch Enemylle ja norjalaiselle melodista black metallia soittavalle Old Man’s Childille. Bändin kitaristi André kertoo, ettei heillä ollut alunperin aikomuksena julkaista eri kansitaiteita, mutta Sazes toteutti useita niin käyttökelpoisia kuvia, ettei niiden joukosta voitu valita vain yhtä.

Lue koko julkaisu…