Metallimusiikki.net

Myonin uusi single ja musiikkivideo "Call Of The Senses".

  • Julkaistiin keskiviikkona 28.12.2011.
  • Luettu 5832 kertaa
  • Bändit:

Myon vie rockin takaisin juurilleen, puhuttelevalla ja adrenaliininhakuisella tavalla, "Call of The Senses" singlen ja kohua herättäneen musiikkivideon myötä, joka on jo saanut laajaa kansainvälistä huomiota. Biisi kertoo äärimmäisestä adrenaliininhakuisuudesta, eli halusimme, että videokin kuvastaa mitä äärimmäisyyksien kokeminen voi olla, toteaa bändin keulahahmo Mika Pohjola. Videolla esiintyy Hustlerin kannessakin nähty Kimberly Knox, eli Veera Julia Ikkala, joka rakentaa uraansa myös laulajana.

Kun ekan kerran kuulin ‘Call Of The Senses’ -biisin ja minua pyydettiin esiintymään siinä, olin heti innostunut projektista ja päätin ottaa haasteen vastaan. Suurilta osin tämä johtuu siitä, että biisi koskettaa minua erittäin henkilökohtaisella tasolla. Aihepiiri on minulle tuttu ja tunteita herättävä. Itselleni elämä on aina ollut äärimmäisyyksien kokemista ja hakemista, monella tapaa. Olen aina seurannut sitä mikä on luonnolleni ominaista, johti se hyvään tai pahaan. Näkemykseni videosta johti siihen, että päädyin itse kokonaisuudessaan ohjaamaan videon. Ehkä hieman tragikoomisella tavalla tunsin sen jo sukuvelvoitteekseni, molempien vanhempieni ollessa tunnettuja elokuvaohjaajia ja näyttelijöitä, Ikkala selventää.

Hänen isänsä Jaakko Pakkasvirta on legendaarinen hahmo Suomen elokuvahistoriassa. Valkokankailta on tuttu myös Veeran äiti, Täällä Pohjantähden Alla -elokuvassa Elinaakin näytellyt, Titta Karakorpi-von Martens.

Myoniln projektiin lähtenyt Ikkala jatkaa: Olen todella elänyt ja tuntenut täysillä joitakin hyvin äärimmäisiä hetkiä ja sitä myötä koko aistien ja tunteiden kirjon. Mieleeni alkoi syntyä selkeä kuva, miten tuoda nämä seikat elävästi esille videon katselijoille, sellaisena kun niitä on koettukin: Elää elämää hetkessä, ajattelematta niinkään seurauksia, kulkien oman tahdon ja viettien ohjaamana. Hetkiä joissa todella tuntee adrenaliinin veressä, maistaa sen ja janoaa sitä. Kun todella tuntee elävänsä elämää maksimikapasiteetilla, juuri tässä ja nyt. On sanomattakin selvää, että sellaisella elämäntyylillä on seurauksensa. Se ottaa osansa, tavalla tai toisella. Mitä moni ei vain käsitä on, että jotkut kokevat nuo hetket monesti elämänsä aidoimpina ja arvokkaimpina hetkinä. Tällä en sano, että sellaisia henkilöitä olisi kovin monta tusinassa. Haluan selkeästi kuitenkin tuoda julki, että näkemykselläni, en tahdo arvostella enkä moralisoida, vaan ainoastaan tuoda katsojan ulottuville realistisen häivähdyksen siitä, millaisia nämä äärimmäiset hetket ja äärimmäinen elämäntyyli voivat olla.

Ennen kuin video ehdittiin julkaista, videolla esiintyvä Niko Vainikainen menehtyi. Hän kohtasi loppunsa yhtä äärimmäisellä tavalla kun eli elämänsäkin. Myon haluaa kunnioittaa hänen muistoaan tällä videolla. Bändi katsoo Vainikaisen olleen intensiivinen, äärimmäisyyksien henkilö, joka eli elämänsä täysillä, seuraten oman tahtonsa kutsua. Myon julkaisee "Call Of The Senses" -singlen ja siihen kuvatun videon julkaistaan digitaalisesti 1.1.2012. Musiikkivideon voi katsoa suoraan täältä. Lisätietoja bändin uudesta albumista löytyy Myonin nettisivuilta osoitteesta www.myonmusic.com.

Myon on:

  • Jukka Nummi (laulu)
  • Mika Pohjola (kosketinsoittimet)
  • Jyrki Laiho (kitara)
  • Keijo Koivikko (basso)
  • Matti Torro (rummut)
Tietoa julkaisusta

Metallimusiikki.netin Pete julkaisi tämän artikkelin. Selaat juuri osion Metallimusiikki sisälle ahdettuja julkaisuja. Juttu liittyy tavalla tai toisella bändiin tai bändeihin . Klikkaamalla bändin nimeä saat avattua muutkin siihen kytketyt kirjoitukset.